V srpnu kněžna podstoupila náročnou operaci kvůli těžké infekci ucha a nosohltanu. Do Monaka se vrátila až v polovině listopadu vyzáblá na kost, pak ale znovu zmizela – tentokrát na špičkovou kliniku ve Švýcarsku, kde se zotavovala. „Můj zdravotní stav je stále velmi špatný a nechci nic uspěchat,“ svěřila se Charlene deníku Monaco-Matin. „Cesta byla dlouhá, obtížná a velmi bolestná...“ přiznala.

„Po návratu do knížectví jsem veškerou svou energii soustředila na své děti, manžela a své zdraví, protože jsou mou prioritou,“ uvedla kněžna, která kromě chatrného zdraví musela v uplynulých měsících čelit také spekulacím o rozvodu s Albertem II. (64). „Jako všichni ostatní jsme lidé a jako všichni ostatní máme emoce a slabosti, až na to, že naše rodina je vystavena médiím a každá slabost, byť sebemenší, se přenáší dál,“ posteskla si.

Manžel jí platí 300 milionů ročně?!

Přední francouzská média rovněž uváděla, že s manželem podepsala tajnou smlouvu, v níž se Albert zavázal, že jí bude ročně vyplácet téměř 300 milionů korun za to, že bude doma a bude plnit své královské povinnosti. „Udělal vše, aby ochránil mě a naše děti,“ brání chotě kněžna. Existenci smlouvy však přímo nevyvrátila. „Jsem velmi šťastná,“ dodala pouze. Na její místo první monacké dámy si údajně brousí zuby Albertova sestra Caroline (65), která prý švagrovou z duše nenávidí!

Dámy na přehlídce, chlapi na fotbale...

Charlene se snaží pomalu vracet do veřejného života. Aktuálně s dcerkou Gabrielle (7) zavítala na týden módy v Monte Carlu. „Je jako všechny malé holčičky v jejím věku, miluje princeznovské šaty, češe se, a dokonce si zkouší moje rtěnky,“ prozradila se smíchem kněžna. „Gabriella má svůj vlastní styl a ráda tuto její individualitu podporuji,“ dodala. A zatímco si obě užívaly dámskou jízdu na předávání módních cen, Albert II. vzal synka Jacquese (7) na fotbal.

Video: Princezna Monacká na 69. Red Cross Ball Gala

Video
Video se připravuje ...

Princezna monacká na 69. Red Cross Ball Gala youtube.com_The New Royalty World TV/BPŽ

Fotogalerie
33 fotografií