Jedno je jisté, Dádina autonehoda a následné potulování po okolí, přičemž jí málem přejel autobus a pak si ustlala na chodníku - to vše Felixe pořádně vytočilo. Jasně jí dal najevo, že na jeho oslavě na Střeleckém ostrově nebude. 

Dáda sama uznala, že nepůjde,“ uvedl pro Blesk na oslavě a dodal, že kdyby přišla, akorát by mu oslavu zkazila. Bez její přítomnosti si ji ale náramně užil se svými přáteli a kolegy. 

Po celou dobu se bavil, a to až do samého konce, kdy ho k autu doprovodil nejenom manažer Václav Hejátko, ale i půvabná blondýnka Michaela Dragounová. Ta celou oslavu moderovala, ostatně je ostřílená matadorka, co pracuje v Country rádiu a a moderuje zpravodajství na Praha TV. 

VIDEO: Felix Slováček bujaře oslavil své 79. narozeniny! Dáda měla stopku, dcera Anička chyběla

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček bujaře oslavil své 79. narozeniny! Dáda měla stopku, dcera Anička chyběla Markéta Reinischová, Lukáš Červený

A byla to opět ona, kdo Felixe doprovodil na 25. výročí klenotnické společnosti v Trojském zámečku.

S Dádou už nechci nic mít, nechci s ní ani trávit čas doma,“ řekl Blesku saxofonista. Páreček spolu strávil podvečer ve společnosti dalších přátel a za tmy party opustili. 

Míša je velmi půvabná a zábavná, takže není divu, že se vedle ní Slováček cítí dobře. Další ostudu způsobenou jeho manželkou na veřejnosti už by asi nezvládl. Těžce to nese nejenom on, ale především nejmladší dcera Anička, která jako jediná z dětí muzikanta na jeho mejdanu chyběla. 

Fotogalerie
54 fotografií