Přestože ani v době, kdy křehká blondýnka Dominika Stará soutěžila v první sérii pěvecké soutěže Česko Slovenské SuperStar, nebyla nikterak oplácaná. Dětsky baculaté tvářičky sice zpěvačce, která se nakonec umístila na krásné třetí příčce hned po Martinu Chodúrovi (32) a Miroslavovi Šmajdovi (33), rozhodně slušely, úpravou jídelníčku a pořádným zápřahem pak ale postupně vyrýsovala svou figuru k naprosté dokonalosti.

Byť se jí po svatbě podařilo po jistých peripetiích otěhotnět, nemusí se bát, že by se požehnaný stav nějak neblaze podepsal na jejím poctivě vydřeném těle. Pouhý měsíc poté, co porodila svého vymodleného Miška (chlapeček nese jméno po tatínkovi, jímž je Michael Jureno), je totiž tak hubená, že by rozhodně nikdo netipoval, že má za sebou těhotenství! Na sociální síti sdílela snímek s popiskem „ženské tělo mě nepřestává fascinovat“, a v instastories pak předvedla proč.

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Cudná a silně věřící Dominika sice neukázala ani kousek kůže navíc, v černém upnutém oblečení bylo však zcela jasně patrné, jak vypadá. Když se natočila částečně na bok, přes tenkou látku bylo vidět její vystupující kyčle. Kdepak nějaká poporodní kila! V dalším příspěvku zase ukázala, jak si krade s malým miminkem výjimečné chvíle na to, aby si dopřála oběd – jímž byl zeleninový salát. Není nejspíš divu, že je tahle kráska, která díky těhotenství „prožila zázrak na vlastní kůži“, jak lunt.

Fotogalerie
112 fotografií