Bronzová finalistka první řady Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará, která po svatbě přijala manželovo jméno Jurena, teď prožívá to nejšťastnější životní období. Po svatbě se jí podařilo otěhotnět a dnes se již raduje z rozkošného dítka. Na sociální síti se též rozepsala o tom, jak porod probíhal, ale nebylo to tedy nic příjemného. „Porod se spustil únikem plodové vody a následovalo 12 hodin kontrakcí. Měla jsem rodit přirozeně, jenže... porod nepostupoval, a pro ochranu malého se paní doktorka rozhodla pro sekci,“ líčila kráska, kterou v SuperStar porazil Miro Šmajda (33) a Martin Chodúr (32).

Jak plavovlasá pěnice sama uvádí, její porod byl 2v1: „parádně si užila kontrakce“ a má za sebou i císařský řez. „Pro mě zatím fyzicky nejbolestivější zážitek, ale když mi ukázali malého a když jsem viděla, jak se potkali poprvé moji dva Mišci, všechno to opadlo a najednou byli středem mého vesmíru jen oni dva – moje RODINA. Nikdy jsem si neuměla vysvětlit, co to znamená, když žena řekne, že poté, co jí ukázali miminko, veškerá bolest pominula. Dnes už vím...“ dojala se Stará. „Pokaždé, když se postavím k malému a vezmu ho do náruče, existuje jen ON. Nic víc. Úžasný pocit nekonečné lásky.“

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Přestože její porod trval dlouho a byl náročný, zpěvačka ho „nebere a nikdy ani nebrala jako utrpení. Porod je přirozená věc, na konci které vás čeká ten nejkrásnější dar, ta nejkrásnější odměna. Tak jsem to prostě brala a i vzdor té bolesti to bude už navždy ten nejúžasnější zážitek v mém životě,“ zdůrazňuje Dominika, která svého synka pojmenovala po manželovi. Ten chtěl se svou paní a novorozeným dítkem strávit Valentýn, ale patrně kvůli pandemii mu to nebylo umožněno. „Mohl jen přes sklo, na 2 minuty, ale bylo to krásné. Nemůžu se už dočkat, až si nás za pár dní vezme domů...“ těší se Stará.

Fotogalerie
99 fotografií