Plavovlasá Dominika Stará, která se v první sérii Česko Slovenské SuperStar stala nejúspěšnější ženou a skočila třetí po Martinu Chodúrovi (31) a MiroviŠmajdovi (32), se musí potýkat s velice nepříjemnými komentáři, jimiž ji zavalili její příznivci. Pokud se tedy vůbec dají nazvat příznivci… K tomu, aby se z oblíbené pěnice stal objekt nenávisti, stačilo docela málo – zdánlivě nevinná fotka Dominiky, která se coby těhotná nechala očkovat proti viru covid-19.

„To, s čím se setkávám poslední dny, vám tu asi nemusím popisovat. Od přání smrti mně i mému dítěti, přes fotky dětských rakviček (ano, někdo si dal tu námahu a poslal mi i takové foto) až po zprávy typu ‚nezodpovědná špína jako ty nemá právo být matkou‘…“ popisovala na Instagramu otřeseně.



Dominika, která je od ledna letošního roku vdanou paní, přiznává, že něco podobného vlastně mohla čekat. „Riziko jsem si uvědomila ještě před tím, než jsem to zveřejnila a šla do toho s tím, že i takové věci přijdou, ale... i tak mě to prostě nepřestává udivovat. Co dává nám lidem právo takto nenávistně odsoudit druhého člověka a bodnout ho na to nejcitlivější místo?“ žasne zpěvačka, pro kterou je miminko, co nosí pod srdcem, skutečně vymodleným dítětem. Až do veselky byla pannou a počít se jí podařilo až několik dlouhých měsíců poté, co svému manželovi řekla své „ano“.

VIDEO: Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu

Video
Video se připravuje ...

Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu Kisa Císařová

„Co mě však zarazilo nejvíce? Že mi to dokázaly psát ženy. Mnohé z nich byly jistě i matkami – alespoň podle fotek. Co špatného jsem jim udělala, aby mi vypisovaly tyto nechutnosti a přály mně i mému dítěti jen to nejhorší?“ podivuje se Dominika.

„Bůh mi dal svobodnou vůli rozhodovat se a tuto svobodnou vůli mi nikdo nevezme. Vždy jsem plavala proti proudu. Už jsem si vyslechla nenávistné poznámky pro mou víru, pro můj čistý vztah s mým manželem a podobně. Mé svědomí je však čisté a dokážu se každý večer s úsměvem podívat do zrcadla. A vás chci poprosit jen o jedno – buďte k sobě a k lidem kolem vás laskaví. Tato doba je těžká, tak si ji nedělejme ještě těžší,“ apeluje na své followery.

Fotogalerie
81 fotografií