Sharlota a Lucas Blakk se vzali 22. 6. 2022 ve středočeských Ratměřicích. Svatba sice neproběhla do roka od zásnub, ale ze snímků je patrné, že novomanželům to vůbec nevadilo. Naopak se zdá, že si svůj velký den opravdu užili.

„Byl to neuvěřitelný zážitek a nemohlo to být lepší. Ráno jsem se probudila s naprosto vyklidněnou, pohodovou náladou, až mě to samotnou překvapilo. Samozřejmě jen do té doby, než jsem byla připravená a měla jsem jít na věc,“ popsala Sharlota své pocity ve svatební den.

Na sociální síti se konečně pochlubila i snímky, jak jí to slušelo ve svatebních šatech. Nutno říci, že potetovaná rapperka byla skutečně okouzlující nevěsta a stejně tak to slušelo i Lucasovi. U oltáře si ale neodpustila rebelské gesto a ukázala „paroháče“. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že jejich svatba v nádherném prostředí parku byla velmi romantická.

Sharlota s Lucasem se zasnoubili loni v únoru, že se rozhodli vzít, ale nějaký čas tutlali a kvůli epidemii koronaviru svůj velký den museli odložit.

Video: Ceny Anděl: Jak se zpěvačka Sharlota připravuje na svatbu?

Video
Video se připravuje ...

Ceny Anděl: Jak se zpěvačka Sharlota připravuje na svatbu? Videohub

Fotogalerie
61 fotografií