Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ina T. zhodnotila outfity slavných krásek: Zaměřeno na detail!

/
  • Ina T. se tentokrát zaměřila na detail.
    6. června 2022 ● 05:00

    Ač se styling outfitu posuzuje jako celek, aspektem hodnocení bývají i drobné nuance, detaily, často pro model nosné, dodávají ale i ubírající cenné body, jež se projeví na výsledné známce. Zajímavý efekt vyžadují především jednoduché, monochromatické modely, jež lze ozvláštnit jak doplňky, tak netradičními texturami, šperky či originálními střihy. Za dodání jinakosti lze považovat i barevný akcent či stylový kontrast, který však svou náročností patří mezi vyšší dívčí stylingu.

  • 1.

    Tereza Maxová (50) Skvělý tah originálního doplňku 1

    Bílá košile se stojáčkem a řasenými rukávy vykukujícími z brokátového, v pase končícího kimona doplňují od boků do širokého zvonu rozšířené modré kalhoty na puky. Outfit, který lze vnímat jako nadčasový, vybočující z uniformity stylingů i šedi mainstreamu, pak ozvláštňuje především netradiční, ostrými liniemi poznamenaná růžová kabelka se zlatým madlem, nosící se jako náramek na předloktí. Originální prvek nahrává jedinečnosti, kterou navíc ve světě proslulá modelka dokáže patřičně, s přirozenou graciézností, vynést.

     

  • 2.

    Tonya Graves (52) Sázka na klobouk vyšla 2-

    Potiskem velkých exotických květů puncované maxi šaty vrstvené s černým cardiganem přepásaným opaskem drobné postavě nositelky nesvědčí, opticky ji ještě více umenšují. Skvělá zpěvačka, která po odchodu z kapely Monkey Bussines pracuje na sólové kariéře, však dobře vsadila na efekt plstěného klobouku s širokou krempou, jenž jí dodává výšku a osvěžuje jinak průměrný model. Jsou to právě často podceňované pokrývky hlavy, jež snadno dodají tak žádanou originální jinakost i do minimalismem protnutých outfitů.

  • 3.

    Sharlota (25) Nešťastně urputné ladění 3-

    Denimový, křivky těla těsně obtahující overal s řadou knoflíků a klasickým límečkem je dobrým základem pro stylovou variaci nepotřebující extra výrazné doplňky, neb komplet je sám o sobě dobrý statement piece. Vinylový svrchník jak svojí barevností, tak materiálem zvyšuje nečekané napětí kontrastů, jež by ještě bylo únosné, nebýt otrocky sladěné kabelky a lodiček do špičky, jejichž vzájemné harmonizování působí zastarale a vůči aktuálním trendům je značně out.

  • 4.

    Klára Melíšková (50) Omyl v podobě batohu 3-

    Skvělá herečka, jež naposledy excelovala v televizní mini sérii Podezření pro vyhlášení Audioknihy roku vsadila na velkým puntíkem zdobené maxi šaty končící dlaň nad kotník. S hlubokým, dekolt prodávajícím véčkovým výstřihem, pod prsy mašlí přepásané, s bohatě řaseným volánem v dolní části představují hravou romantiku, již vhodně nabourávají bílé tenisky dodávající pel ležérnosti. Sportovní textilní batoh, tkvící se na ramenou, se však s notou šatů zcela míjí a je aspektem, jenž celku zásadně sráží body. 

  • 5.

    Denisa Pfauserová (33) Zábavný element volánů 2-

    Jednoduché pouzdro šatů z bílého bavlněného popelínu s mělkým výstřihem vhodně doplňují střihově nevšední, nabírané, po délce vlnící se volány doprovázející dlouhé rukávy. Detail tvořící neotřelou siluetu je v outfitu dostatečně nosný, nicméně povedený dotek lososového valéru v podobě přes střed těla zavěšené subtilní kabelky poutá zvýšenou pozornost. S otazníkem jsou jen barevně sladěné žabky, jež vhodnou obuví pro slavnostní premiéru vskutku nejsou a měly by je nahradit střídmější páskové střevíce.

  • 6.

    Inna Puhajková (36) Atak nevtíravé elegance 1

    Spojení různorodých valérů hnědé, velbloudí béžové a bílé je příjemné, oku lahodící. Stejně jako kombinace hedvábné, do kalhot s vysokým pasem zastrčené, patřičným stylingem doprovázené košile, jež má klasickou elegantní fazónu. Bílé kalhoty na puky se záševky a zužujícím se střihem nohavic lichotivým kouskem ke každé postavě nejsou, ale Puhajková je díky štíhlé figuře unese. Sametové kotníčkové boty jsou efektním doplňkem, stejně jako opasek s kapsičkou, jenž supluje chybějící kabelku a outfit adekvátně koření.

     

  • 7.

    Galerie

    Fotogalerie
    7 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Tajfun: To hodnotí ta pravá kdo ji dal právo soudit jiné???

(06. 06. 2022 15:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy