Krásná Eva Josefíková je opravdová tajnůstkářka. Nejprve dlouho tajila vztah se scenáristou Matějem Podzimkem (41). Díky roli Denisy v seriálu Slunečná, kterou převzala po Veronice Arichtevě, se jí dařilo skrývat i těhotenství. „Díky tomu, že mě vycpávali, se mi to podařilo dlouho tajit,“ libovala si a zároveň odmítala mluvit o otci jejího dítěte.

S tajemstvím byl ale konec ve chvíli, kdy Eva porodila svou dceru Lotu. „K nejkrásnější ženě světa včera přibyla druhá. Jmenuje se Lota Podzimková a těší se na vás. A Evička je bohyně. Jako všechny maminky,“ napsal na sociální síť hrdý tatínek, který se podílel například na snímcích 3Bobule či Metanol.

Do třetice se herečce podařilo ututlat jejich svatbu, jež se odehrála včera v Honěticích. Na sociální síti se pochlubila jen pár snímky, ale je z nich naprosto zřejmé, že jako nevěstě jí to neskutečně slušelo a svůj velký den si užila se vším všudy. Mezi hosty se objevila například slovenská herečka maďarského původu Judit Bárdos (34).

Eva Josefíková byla dlouhé roky přítelkyní herce Jiřího Mádla, jejich vztah ovšem nevyšel. Její touto dobou už manžel Matěj byl před lety již ženatý s herečkou Kristýnou Podzimkovou, šlo tak pro něj už o druhou svatbu v životě.

VIDEO: Krásná Eva Josefíková devět měsíců po porodu ve svatebním: Hubená jako lunt!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Eva Josefíková devět měsíců po porodu ve svatebním: Hubená jako lunt! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií