První fotka ze svatby se objevila v sobotu večer na sociální síti. „Vdala se nám... Láska naše. Buďte nejšťastnější,“ napsala k fotce z veselky herečka Beáta Kaňoková (34), která byla jednou z pozvaných.

Až do pondělního odpoledne se k tomu novomanželé nevyjádřili. „Donutilovi 22.7.2023,“ napsala však krátce před 15. hodinou na sociální síť Sára a přidala společnou fotku ze svatby s Martinem.

Video
Video se připravuje ...

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby! Markéta Reinischová

Půvabná herečka Sára Affašová pro svůj velký den zvolila sněhobílou korzetovou róbu až na zem a svatební kytici měla uvitou z lučního kvítí. Ženich měl šedý kostkovaný oblek, bílou košili s rozhalenkou bez kravaty a v kapsičce měl schovanou malou kytičku.

Na svatbě samozřejmě nechyběli nejbližší obou manželů nebo Martinův bratr Tomáš (44), který je dosud svobodný. Pro web ŽivotvČesku.cz o veselce promluvil ženichův táta Miroslav.Byla to nádherná svatba v krásné přírodě uprostřed lesů, vod a strání. Nevěsta byla nádherná, ženichovi to slušelo. Byli jsme šťastní a jsme,“ řekl.

Herecký pár se zasnoubil loni v New Yorku na Times Square. V jednom roce zažili velké štěstí i obrovský smutek. Krátce předtím totiž přišli o miminko.

Fotogalerie
34 fotografií