Snímky, na kterých Veronika Kopřivová v krajkovém prádle tancuje u tyče v pánském klubu, už obletěly republiku dávno. Tehdy modelka přiznala, že neměla na nájem ani jídlo a tohle bylo rychlé a snadné řešení, jak se uživit. To ovšem nebylo jediné obtížné období, které bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra musela překonat.

Největší zkouška byla asi moje dětství. Další, když jsem šla žít do Prahy, nikoho v zádech, na krku dluhy po svém ex, otročit v práci jako zaměstnanec za pár tisíc, rozchod, potrat, no hodně náročný to bylo..,“ rozpovídala se Kopřivová o své nechvalné minulosti.

A tím to zdaleka nekončilo. „Další zkouška taky hodně veliká, když jsem jednu dobu věřila nesprávným lidem a ze dne na den skončila bez svých věcí na ulici. A pak jsem se rozhodla s kamarádkou odjet na Floridu a začít v zemi žít „nový život",“ přiznala Veronika. Pak už poznala Jaromíra Jágra a to podle svých slov byl také velmi zatěžkávací test. Hlavně pak kvůli neustálé pozornosti veřejnosti a médií.

Nicméně po rozchodu s Jágrem se osamostatnila a začala si plnit své sny. Nakonec došla tak daleko, že má vlastní značku oblečení a před pár dny si pořídila další, zbrusu novou nemovitost v Praze.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Detaily zánětu spánkové kosti její holčičky David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
96 fotografií