Na podvodné profily, žádosti o falešné sbírky a podobné podvody si Marek za svoji kariéru tak nějak zvykl a stále dokola před těmito vykuky varuje fanoušky. Když se ale tentokrát dozvěděl, co se mu jeho jménem děje za zády, dostal opravdický strach!

Někdo se totiž snažil jeho fanynku vylákat na Slovensko na smyšlený casting s tím, že je Markův manažer! „Naštěstí mladá dívka kontaktovala mou skutečnou manažerku s tím, že si chce pozvání do zahraničí ověřit. Že jsem se rozhodl jí pomoc v kariéře, protože je začínající zpěvačka,“ svěřil se Ztracený, jehož tým nejdřív vůbec nechápal, o čem to mladá dívka mluví. „Vůbec nechci domyslet, co se jí mohlo stát!“ děsí se nejpopulárnější český zpěvák.

Sám to oznámil

„Zeptali jsme se jí, co má na mysli, a ona popsala, jak jí můj manažer slibuje, že jsem se jí rozhodl pomoci a on to má vše zařídit,“ říká Marek, jehož už devět let zastupuje manažerka Simona Krajczy, žádný manažer! „V ten moment jsem zalarmoval policii, která okamžitě začala jednat,“ popisuje Ztracený.

„Falešný manažer na mladou ženu dokonce neustále naléhal, že má přijet na Slovensko kvůli castingu do nového muzikálu, který údajně chystám. Že to musí být co nejdřív, jinak bude mít údajný manažer u svého šéfa obrovský průšvih... Nic takového jsem nikde nezmínil, ani neplánuji. “ popisuje dvojnásobný Zlatý slavík a zároveň varuje, aby na podobné vějičky nikdo další neskočil.

„Policie mi potvrdila, že všechno nahlásit bylo důležité a rozhodně se nejednalo o pouhý nevinný vtípek,“ prozradil Blesku ustaraný zpěvák.

Výzva policie: Hlaste se nám!

Zpěvákovým podáním se policie zabývá se vší vážností. „Nemusí jít o ojedinělý případ! Je možné, že se pachatel dopustil již v minulosti podobné trestné činnosti. Pokud se někomu něco podobného stalo, ať se neváhá obrátit na linku 158 nebo nejbližší služebnu Policie ČR,“ vyzývá policie. „Všechny prosím: Dávejte na sebe pozor a nevěřte podvodníkům na sociálních sítích. Je jich tam opravdu hodně,“ dodává Ztracený, který všechny výzvy pro své fanoušky řeší výhradně přes oficiální profil na instagramu.

750 tisíc za hodinu? Křivé nařčení...

V současné době bojuje Marek Ztracený ještě s druhou křivárnou – kdosi rozhlašuje, že měl po megaúspěšném vystoupení v Edenu ztrojnásobit cenu za své vystoupení. Za hodinové vystoupení měl Ztracený údajně na poslední chvíli požadovat 750 tisíc! „Honorář se neměnil ani po historicky nejúspěšnějších koncertech v Edenu pro sto tisíc lidí. Cena vystoupení se odvíjí vždy od konkrétní akce a i přes velký úspěch posledních let nedosahuje výše několika dalších českých kapel a interpretů,“ okomentovala falešné nařčení manažerka Simona Krajczy, podle níž se jedná jen o snahu poškodit zpěvákovo dobré jméno, neboť s nikým v poslední době o koncertu ani nevyjednávali. Je dokonce možné, že i toto se bude řešit právní cestou.

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený se tajně oženil! Propálil to před fanoušky na koncertě. David Turek

Fotogalerie
37 fotografií