Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Oslavenec Jakub Prachař a jeho ženy: Vztah s Issovou, manželství s Hanychovou i údajná nevěra s Mórovou!

/
  • Životem Jakuba Prachaře prošlo několik důležitých žen...
    30. srpna 2023 ● 05:00

    Herec a hudebník Jakub Prachař slaví kulatiny! Od 30. srpna se oficiálně řadí mezi čtyřicátníky a při té příležitosti by bylo dobré zde zmínit několik jeho osudových žen, co prošly za ta čtyři desetiletí jeho životem. První velkou lásku, nevěru, manželství i dívku, která ho dokázala zkrotit...

  • 1.

    Dana Batulková (65)

    První důležitou ženou jeho života není nikdo jiný nežli jeho matka, herečka Dana Batulková. S hercem Davidem Prachařem (64) měla kromě syna Jakuba i dceru Marianu (29), ale ani dvě společné ratolesti nedokázaly udržet jejich manželství pohromadě. Batulková se zakoukala do bývalého režiséra Janka Uhrina, manžela své kamarádky a divadelní režisérky Lucie Bělohradské (69), a dva roky s ním žila, Prachař zase podlehl své křehké herecké kolegyni, Lindě Rybové (47). Zatímco Batulkové vztah nevyšel, Jakubův otec je s Rybovou dodnes. S oběma rodiči Jakub dobře vychází.

  • 2.

    Martha Issová (42)

    O dva roky starší herečka Martha Issová byla Jakubovou velkou a první oficiální láskou. Zaláskovaný pár, co skončí před oltářem, si dokonce zahráli ve snímku Kukačky z roku 2008. Z natáčení této inscenace se pak dostala do médií svatební fotka mladých hrdinů z filmu a dlouhou dobu si všichni mysleli, že šlo o skutečnou veselku Jakuba a Marthy. Koneckonců spolu v té době již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu pak nějaký čas přiživoval, než Martha dle svých slov „vyměkla“ a uvedla věci na pravou míru. Svoji samozřejmě nikdy nebyli.

  • 3.

    Mirna Silajdžičová (39)

    S Marthou Jakub randil po tři roky. Bohužel ji však údajně podváděl s Mirnou Silajdžičovou, do které se bláznivě zamiloval - a sympatickou černovlásku, pozdější držitelku několika ocenění Český lev, nakonec přece jenom opustil. Mirna ho okouzlila na první pohled. Šlo totiž o exotickou krásku pocházející z Bosny. V Česku studovala na University of New York in Prague a na Univerzitě Jana Amose Komenského, jednu dobu chodila s Miloslavem Zapletalem, synem bývalého ředitele Miss České republiky Miloše Zapletala (81), a ráda se bavila se „zlatou pražskou mládeží“. S Jakubem pak krátce tvořili pár... než do jeho zorného pole vstoupila další žena.

  • 4.

    Agáta Hanychová (38)

    Tou samozřejmě nebyl nikdo jiný nežli tehdy slavná skandalistka a provokatérka Agáta Hanychová. Po dlouhá léta byli velcí kamarádi, přátelili se koneckonců již od dětství, a vzájemně se svěřovali. Nikdy se však nestalo, že by byli nezadaní ve stejnou chvíli. Když se pak dali dohromady, spontánně se rozhodli, že se vezmou, a z jejich vzájemné lásky vzešla dcera Mia (v září 6).

     

    Brzy se však začalo spekulovat o tom, že to mezi nimi skřípe. Zatímco Agáta přijala pozvání hokejisty Jiřího Tlustého (35) do USA, kde s ním strávila několik dní, kdežto manželovi tvrdila, že je na nákupech s kamarádkou v úplně jiném městě (což se pak vše nakonec provalilo), a měla pletky i s fotografem Matějem Dereckem Hardem (38), Jakub začal mít podezřele blízko k o něco starší blondýnce...

  • 5.

    Diana Mórová (53)

    Řeč je samozřejmě o svůdné Slovence Dianě Mórové, s níž Jakub pravidelně usedal do poroty zábavného pořadu Česko Slovensko má talent. I televizní diváci si záhy povšimli, že to mezi nimi jaksepatří jiskří, a spekulace o možné nevěře pak potvrdila sama Agáta, která zveřejnila na sociální síti SMS zprávy, co popisovaly Jakubovo dovádění s Dianou na hotelovém pokoji v době natáčení populární show. K rozvodu mezi Agátou a Jakubem došlo v létě 2020 a Diana pak veřejně popřela údajný románek. „S Jakubem jsem nic neměla ani ve skutečnosti, ani ve virtuálním světě. To, že si rozumíme v práci, svědčí o tom, že nám to v Talentu funguje,“ dušovala se.

  • 6.

    Denisa Dvořáková (34)

    V době rozvodu začal být Jakub vídáván po boku půvabné Denisy Dvořákové. Šlo sice o krátkou, ale o to intenzivnější lásku. Světově úspěšná topmodelka a známý herec ale nikdy o svém vztahu veřejně nemluvili, nechodili spolu ruku v ruce na žádné společenské akce, nikdy nezveřejnili žádnou společnou fotku a stejně nenápadně, jako si spolu začali, tak i ukončili svou romanci. Dodnes se však prý přátelí...

  • 7.

    Sara Sandeva (26)

    O 14 let mladší herečka Sara Sandeva si pak Jakuba získala svou přirozenou krásou při natáčení seriálu Dvojka na zabití. V seriálu tvořili nesourodý pár vyšetřovatelů, kteří k sobě nakonec zahořeli láskou, a vzájemný cit k sobě pocítili i oni dva. To, že mezi nimi něco je, odhalili mimochodem reportéři Blesku - na večírku televize Prima se od sebe totiž ani nehnuli a fotografové je pak načapali při vášnivé líbačce kdesi za rohem, kam se snažili utéct před zvídavými pohledy svého okolí.

     

    Brunetka makedonského původu vypadá po Jakubově boku zcela šťastná, a doprovází ho i dokonce na jeho milovanou Slavii. A přestože se spekulovalo, že si na začátku tohoto roku procházeli krizí a herec měl prý uvažovat o rozchodu kvůli neustálým hádkám, vše se jim podle všeho podařilo ustát. A aby toho nebylo málo, šuškalo se i o zásnubách či rovnou o utajené veselce - což ale tyto dvě zamilované hrdličky nikdy nepotvrdily. 

  • 8.

    Galerie

    Na snímky Jakuba s jeho osudovými ženami, které nejednou notně otřásly jeho světem, se můžete podívat do naší pestré galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Prachař zapíjel splín z krachujícího manželství: Opil se, že se sotva držel na nohou! Martin Hykl

    Fotogalerie
    100 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

Tara-Tara: nehezký, protivný, vlezlý a přechytralý

(02. 09. 2023 11:26)

Marie Bursikova:

(31. 08. 2023 08:17)

Marie Bursikova: Chudáček nejen on! Celá rodina je šrot který si žije nad pomery

(31. 08. 2023 08:15)

Marie Bursikova:

(31. 08. 2023 07:56)

Marie Bursikova:

(31. 08. 2023 07:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy