„Zemřel v letu. Byl to ten největší bouřlivák a jak žil, tak odešel. V nejlepší náladě ve středu odpoledne vyšel z domu, dotančil na hlavní ulici a před cukrárnou s výlohou plnou věnečků a rakviček, za přihlížení velkého publika, rychle a elegantně zemřel,“ prozradila Hornová detaily úmrtí svého tatínka. „Milovala jsem ho láskou, která se nedá popsat. A nikdy nepřestanu,“ dodala hercova zdrcená dcera, na sociální síti, kde zveřejnila tatínkovo parte.

Poslední rozloučení se zesnulým hercem se bude konat 14. září ve 14:15 v obřadní síni krematoria Motol.

„Stále nemůžu uvěřit,“ napsala Hornové Regina Řandová. Upřímnou soustrast vyjádřila Eva Decastelo, Jana Adamcová a mnoho dalších. „Bože, to je mi nesmírně líto. Na Milana jako svého tátu nikdy nezapomenu. Upřímnou soustrast celé rodině,“ napsala Jana Stryková.

Milan Slepička se narodil 10. ledna 1939 v Pardubicích. Na svém hereckém kontě nemá příliš filmových rolí. Jeho prvním filmem, kde měl první a zároveň poměrně malou roli, byl film Bylo čtvrt a bude půl z roku 1968, objevil se také ve snímku Bathory (2008) nebo Bezva zuby na zásnuby (2022).

Mnohem delší je ovšem seznam seriálů, ve kterých si zahrál. Objevil se například v Doktorech z Počátků, Modrém kódu, Slunečné, ale i v oblíbeném seriálu ZOO. A právě v ZOO ztvárnil Josefa Toula, který je velkým milovníkem starších zákusků a jiných neprodaných dobrot.

Video
Video se připravuje ...

Pavlová v Kyjevě při ostřelování. Babiš urážel ve Sněmovně. A proč slavný dabér zmizel? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
16 fotografií