Krásná Lucie Šlégrová se ve 23 letech stala vítězkou soutěže krásy, tehdy ještě pod dívčím jménem Králová, a od té doby bývá nazývána nejvnadnější misskou. Po právu. Pyšní se totiž nádhernými, přírodními ňadry velikosti pět. Manželka českého hokejového trenéra a bývalého obránce Jiřího Šlégra (52) na sociální síti dnes a denně dokazuje, že stále patří mezi nejkrásnější ženy českého šoubyznysu - i se čtyřmi křížky, jak se říká, „na krku“, a po třech porodech. Například svými fotkami v plavkách, které dávají vyniknout jejím božským křivkám.

Jenže sehnat s její postavou ideální plavky a zkrotit bujné poprsí takovým způsobem, aby to stále vypadalo sexy a esteticky, to není jenom tak - a tak jí musela vypomoct šikovná kamarádka, která, ač původně povoláním právnička, má dost šikovné ruce na to, aby jí troje plavky přímo na míru ušila. Spodní díl je klasický bikinový, ale ten horní připomíná na tělo padnoucí topík. A podle nadšené Lucie jde o zcela perfektní střih.

„My, co máme velká, těžká prsa, většinou všechny plavky musíme hodně utahovat. Pak máme na zádech šarpeje a to nechceš…“ popisovala půvabná Lucie obtíže každé vyvinutější dámy. U tohoto typu plavek ovšem nic takového nehrozí... „Takže bez šarpeje, bez řezání za krkem a nemusíš si ty prsa pořád rovnat… Kozatky, co nemají přilepené dva pomeranče, mi rozumí,“ dodala s pomrknutím na ženy, které řeší stejné problémy.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Mezi komentáři, co chválily především dokonalé tělo Lucie, se objevil i nenápadný dotaz, zda modelka nezvažovala zmenšení ňader. Ta připustila, že ano - a to dokonce „nesčetněkrát“. Jenže takový zákrok má svá negativa, jako že jde o velký zásah do těla a zůstanou po něm nevzhledné jizvy. „Původně jsem si chtěla zmenšení nadělit ke čtyřicetinám, ale to jsem zatím odsunula a ještě vyčkávám… přiznám se, že mám strach. Ano, v určitém věku zmenšení velkých prsou ženu i omladí. Ale já jsem zatím nenašla dost odvahy.“

Fotogalerie
61 fotografií