Pohledná Silvina podstoupila nevydařené vylepšení pozadí již v roce 2011. Od té doby ji ale trápily vážné zdravotní následky, které se postupně jenom zhoršovaly. U mladé ženy se rozjelo těžké autoimunitní onemocnění, v důsledku čehož jí selhaly ledviny a musela pravidelně podstupovat dialýzu. Posledních 79 dní svého života strávila v nemocnici.

Silvina byla čekatelkou na nový orgán k transplantaci, toho už se ale bohužel nedočkala... Ve středu v jejím těle lékaři objevili nebezpečnou bakterii a pak už to šlo ráz na ráz. O pouhý den později pak její bratr Ezequiel Luna dal lékařům souhlas s odpojením sestry od přístrojů. 

Píchnul jí plexisklo

Podle právníka argentinské krásky, která hledala spravedlnost u soudu, stál za zpackanou operací chirurg Aníbal Lotocki. Do těla jí měl údajně vpíchnout polymethylmethakrylát – průhlednou látku u nás známou jako plexisklo.

Kromě Silviny muže zažalovaly ještě tři další pacientky. Loni v únoru vyměřil soud Lotockimu čtyři roky na tvrdo za zanedbání péče a na pět let zákaz vykonávat lékařskou praxi. Kvůli právním tahanicím ale zatím stále zůstává na svobodě. 

Už druhá oběť

Smrt Silviny Lunové přichází jen dva týdny po úmrtí moderátora a módního experta Mariana Capraroly (†49), jehož měl operovat rovněž Lotocki. Mariano u lékaře podstoupil podobnou operaci jako Silvina. 

Video
Video se připravuje ...

Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! Martin Mol

Fotogalerie
21 fotografií