Profesionální fotky i selfíčka, jimiž se Jessica Alvesová často chlubí na sociálních sítích, podstupují vždy obrovské množství retuše. Sexy blondýnka, která přišla na tento svět jakožto muž a ještě k tomu brunet, totiž ani po neskutečném množství plastických operací, za které dala neskutečné množství peněz, není stále tak docela smířená se svou aktuální vizáží. Pořád to zjevně není přesně takové, jaké by to být mělo. Často si zmenšuje už tak dost malý nos či vyhlazuje pleť. A jak se nyní ukázalo, také odstraňuje jizvy po všech těch zákrocích.

Závratně hluboký výstřih růžových šatů, v nichž se objevila v jednom ze svých posledních příspěvků na sociální síti, odhalil to, co dosud umně skrývala - neustálé „přifukování“ jejích ňader do až absurdní velikosti se doslova a do písmene propsalo i do její pleti a jí tak hyzdí tělo notně nevzhledné jizvy po zákrocích. Například přímo mezi prsy, což vypadá dost děsivě. Zda tentokrát Jessica jenom na dodatečné úpravy zapomněla, těžko říct.

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý „Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jisté je, že záběry, na nichž se natřásá před objektivem, opatřila tajemnou citací: „Krása je úsměv pravdy, když spatří svou vlastní tvář v dokonalém zrcadle.“ A další svůj záběr zase doplnila motivační větou: „To nejkrásnější, co můžeš být, jsi ty sama sebou.“ Místo pochval se však tentokrát dočkala dost drsné kritiky. Nejenom kvůli jizvě, co hyzdí její dekolt, ale právě i kvůli svým slovům. Mnohým jejím fanouškům, jichž má jenom na instagramu přes 7 milionů, přišlo dost ironické, že takové poselství vysílá do světa žena závislá na plastikách.

Fotogalerie
154 fotografií