Trojnásobná maminka Kateřina Brzobohatá se pro vložení prsních implantátů rozhodla z estetických důvodů. Poté, co odkojila své tři děti, nebyla spokojená s tvarem vlastních ňader a zatoužila po pevných trojkách - a dodnes to považuje za jedno z nejlepších životních rozhodnutí. Možná proto se nyní odhodlala svěřit do rukou stejného plastického chirurga a dopřát si další, méně invazivní zákrok.

Svěřila se s tím na sociální síti již před pár dny - hned zkraje roku 2023, kdy hlásila, že si přivstala, jelikož se chystá na horní víčka. „Vše vám pak ukážu,“ slibovala svým fanouškům a followerům. Za necelý týden už pospíchala na vytažení stehů a na fotce, na níž se mazlí s jedním ze svých potomků, jenom málokomu ušly velké, nepřehlédnutelné modřiny na její tváři, tedy „památka“ na nedávnou operaci.

Video
Video se připravuje ...

Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Tell Me What I Want” by Isolated Atoms)

Asi to ještě chvíli potrvá, než se zcela zahojí, ale jisté je, že ji už takzvané unavené oči nadále trápit nebudou a její pohled se rozhodně výrazně promění. Podobný zákrok v minulosti podstoupila například někdejší modelka Zuzana Belohorcová (46), bývalá playmate Lenka Ceterová (33), modelka Simona Krainová (49) a další známé krásky. A všechny si jej nemohou vynachválit - prý díky němu vizuálně omládly.

Fotogalerie
47 fotografií