„Živá Barbie“ Jessica Alvesová byla hospitalizována poté, co utrpěla extrémní reakci na včelí bodnutí. „Opalovala jsem se v Ocean Club na Ibize, když mě před dvěma týdny dvakrát bodla včela do jedné půlky. Udělala se mi velká, zanícená boule, a tak jsem pospíchala do nemocnice, kde mi ji před nasazením antibiotik drénovali dlouhou jehlou...“ líčila pro DailyMail plavovlasá sexbomba.

Poté zamířila do Las Vegas, kde se účastnila své narozeninové oslavy, jenže bohužel, ani drén nepomohl. Na jejím chirurgicky vylepšeném zadečku se objevila obří díra! „Po několika dnech se bulka znovu objevila - a explodovala,“ popisovala dáma velmi barvitě. „Ve spodní části mého těla se vytvořila velká díra a odhalila mé implantáty...“ 

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V takzvaném městě hříchu tedy musela Jessica vyhledat odbornou pomoc a dva dny pak strávila v nemocnici. Tam dostávala antibiotika nitrožilně. „Doktoři mi dokonce chtěli vyjmout implantát ze zadku, protože byl včelím bodnutím infikovaný,“ pokračovala. To ale odmítla, koneckonců investovala do něj nemalý peníz, a tak pospíchala za svým plastickým chirurgem do Istanbulu s tím, že alespoň on výplň pozadí zachrání.

Jenže ani tento odborník neumí zázraky - implantáty o objemu 2220 cm³ musejí být během další operace odstraněny... Jsem opravdu naštvaná, protože se blíží mé 40. narozeniny a chtěla jsem, aby byl tento měsíc pro mě výjimečný. Ale zase se mi do cesty postavil můj zadek. Mám teď více zdravotních problémů, ale vím, že musím být silná a doufám, že tato operace bude úspěšná,“ posteskla si Jessica smutně.

Fotogalerie
97 fotografií