Obavy o své zdraví vzbudila manželka prince Harryho už 11. srpna. Na její ruce se totiž objevila antistresová náplast, která má poskytovat „rezonanci a frekvence pro uklidnění“. Podle informací Daily Mailu tyto náplasti prodává firma NuCalm v balení po dvaceti kusech. Jedna vyjde v přepočtu na 110 Kč. Každá náplast funguje 24 hodin a lze ji použít pouze jednou.

Podle zdroje z jejího okolí, který promluvil pro časopis Life & Style, nejde o žádnou novinku. „Antistresové náplasti používá už několik let. Zvlášť, když je Harry pryč,“ uvedl. V poslední době se ale situace údajně zhoršuje. 

 

Uprostřed léta v zimním kabátě

„Když Meghan nemá věci pod kontrolou, přijde úzkost,“ vysvětlil zdroj. Právě úzkostné ataky mají být teď čím dál častější... Špatná psychika má být i důvodem bizarních stylových rozhodnutí – vévodkyně byla totiž v kalifornských vedrech uprostřed srpna spatřena v zimním kabátě. 

„Zdá se, že se na ní začíná podepisovat snaha prosadit se v Hollywoodu. Snaží se udělat si znovu jméno, mají neustále problémy s penězi, Harry pořád cestuje a nechává ji doma samotnou – všechno se to sčítá. Je vystresovaná a přátelé se bojí, že by se mohla propadnout ještě hlouběji,“ říká zdroj. 

Ze stresu přišla o apetit

Meghan navíc viditelně ztrácí na váze. „Když je ve stresu, tak skoro nejí. Kamarádi říkají, že už shodila aspoň 7 kilo,“ dodal. 

Jisté je, že na Meghan je toho teď opravdu hodně. Kromě toho, že se objevují informace o sporech mezi slavnými manželi, se jim příliš nedaří ani v otázce financí. „Jsou to obyčejní podfukáři. Jednou se opiju a všechno řeknu, co se v zákulisí dělo,“ cituje jednoho z manažerů streamovací platformy Spotify server Daily Mail. „Můj hovor přes Zoom s Harrym je nejlepší historka, kterou mám,“ nechal se údajně slyšet Bill Simmons, který je ve Spotify hlavou inovací podcastů. Nikoho tak snad ani nepřekvapí, že nevyšly ani jejich další plány se společností Netflix.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
57 fotografií