Zatímco Eliška žije v současnosti, sličný Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. „Příběh Elišky a Damiána je tradiční love story okořeněná o střet dvou světů – toho současného a minulého. Na kontrastu je založena i atmosféra seriálu, kde něžnou růžovou barvu vyvažuje smaragdově zelená, a také úvodní znělka, kde je jemný hlas Emmy Smetana doprovázen hlubokým zastřeným hlasem Richarda Müllera,“ nastínila Lenka Hornová, ředitelka vývoje obsahu skupiny Prima.

Seriál nasadí Prima na sobotní večery, premiérový díl diváci uvidí 2. září.

Nové díly, nové postavy

Seriál ZOO bude do úterních a čtvrtečních večerů vstupovat s novými příběhy i tvářemi. Už tak hvězdné obsazení doplní ještě Veronika Žilková (61), Martin Preiss (50) a Denisa Nesvačilová (32). Jejich postavy pořádně zamíchají životy hrdinů, vše se ale bude dál točit okolo hlavní představitelky Viky v podání Evy Burešové (30) a její životní lásky.

Einstein 2

V nových epizodách se na obrazovky od konce října vrátí seriál Einstein – Případy nesnesitelného génia. V druhé řadě Filip König (Vojta Kotek), praprapravnuk Alberta Einsteina (†76), opět nalomí několik dámských srdcí a vyvolá nejeden oheň na střeše svým nesnesitelným chováním. Na obrazovkách vystřídá potápěče ve středu večer.

Na vlnách Jadranu

Bohatou seriálovou tvorbu nabízí také platforma prima+. V září a říjnu nabídne řadu novinek. Šestidílná koprodukční minisérie Na vlnách Jadranu je volným pokračováním seriálu Pod hladinou. Štáb ji natáčel v Chorvatsku a v hlavních rolích uvidíme např. Matěje Hádka (47), Maroše Kramára (64) nebo Annu Šiškovou (63).

Pod hladinou

Středy budou na podzim patřit detektivním a krimi příběhům. Statečné profesionály, pro které je voda živel i povolání, představí osmidílný seriál Pod hladinou. Příběhy z prostředí potápěčů a poříční policie se odehrávají v prostředí slapské přehrady. V hlavních rolích uvidíme Matěje Hádka (47), Marka Adamczyka (35), Sandru Novákovou (41), Filipa Tomsu (36) i Václava Vydru (67).

Talent s hvězdným pátým porotcem

Nedělní večery už jedenáctým rokem rozsvítí nejúspěšnější talentová show světa Česko Slovensko má talent. Porotu v již osvědčeném složení (viz foto) bude nově doplňovat hvězdný pátý porotce, v každém dílu jiný. Diváky tak návštěvou potěší třeba herec a bavič Štěpán Kozub (27), muzikant Marián Čekovský (46), zpěvák Vojta Dyk (38) anebo rapper Ego (39).

Josef Klíma hlásí návrat

Na obrazovky Primy se vrací legenda české publicistiky Josef Klíma (72). Už od září bude se svým týmem v pořadu Případy Josefa Klímy rozkrývat šokující kauzy a bojovat proti práci šmejdů a zločinců komplikujících život lidem, kteří se sami dokážou jen těžko bránit.

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy: Nový předseda ústavního soudu a český motor v ruském dronu! Petr Macek, Lukáš Červený, reuters, TV Nova

Fotogalerie
34 fotografií