Svůj text říká na chorvatské pláži. „Jsem ráda, že tu můžu být. Natáčení v Chorvatsku je velmi krásná příležitost,“ říká Němcová.

Přitažlivá dlouhovláska představuje českou turistku. Prochází se po kolonádě podél Jaderského moře.

Filmovým fanouškům se jistě vybaví scéna z oscarového filmu Edith (2007), kde na mořské pláži zpovídá nejslavnější francouzskou šansoniérku v podání Marion Cotillardové (47). „V Edith Piaf byla moje rolička americké novinářky strašně krátká, ale výrazná. Jsem za ni vděčná, protože mi otevřela spoustu dveří, navíc jsem v ní měla společnou scénu s oscarovou herečkou,“ vzpomíná česká kráska.

Od té doby se objevila ve více než desítce filmů a televizních seriálů. Zahrála si v celovečerních snímcích Případ nevěrné Kláry (2009) nebo Po čem muži touží 2 (2022), televizní diváci ji mohli vidět v Ordinaci v růžové zahradě 2 i V.I.P. vraždách.

Tlumočnice a neopalování

Otce s dcerou si v seriálu Na vlnách Jadranu zahrají Maroš Kramár (64) a Sara Sandeva (25). „Moje balkánské srdce jásá, dokonce tu některým kolegům dělám tlumočnici,“ pochvaluje si rodačka z Makedonie.

Její seriálový táta Maroš je zase rád, že se může o pauzách i vykoupat v moři. „Domů do Bratislavy mi to trvá sedm osm hodin,“ říká Kramár s tím, že mu role alkoholika Slávka vyhovuje.

Představitel českého policisty na Jadranu Matěj Hádek (47) si musí dávat bacha, aby se nespálil. „Raději mám natáčení na jaře, na podzim a v zimě. Díky mému fototypu je léto trochu horší,“ říká mezi záběry herec a do toho poodhaluje, co ho na chorvatském pobřeží čeká.

„Jan Zach utekl sám před sebou do Chorvatska, bude tu pomáhat místní policii s českými turisty. V práci je precizní a zásadový,“ popisuje svou seriálovou postavu.

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Pavlína Němcová bilancuje: Vztahy po nevydařeném manželství nevyšly kvůli mně Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
60 fotografií