Půvabná Vanesa přitom v průběhu soutěže Miss, která probíhala formou reality show na Prima Show, vypadla. Ale porota ji nečekaně vrátila do hry a kráska se stala novou úřadující královnou krásy. 

Brunetka se v modelingu pohybuje od třinácti let a věří, že jí vítězství posune zase o kousek dál. Na finálový večer do pražského O2 Universum ji doprovodili rodiče a z úspěchu dcery měli velkou radost.

Na party zvolila rozevláté šaty v tělové barvě a s výstřihem až k pupíku. Na podprsenku rychle zapomněla, a tak si jen přelepila bradavky silikonovými kolečky. 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Švantnerová: V 6. měsíci má jen o jednu velikost víc! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Průsvitný model si oblékla i nastávající maminka Nikol Švantnerová (30). Ukázala nejenom rostoucí bříško, ale i zadek – v jejím stavu je to ale pochopitelné. Modelka Aneta Vignerová (35) vsadila na outfit od módního návrháře Michaela Kováčika a doprovod kadeřníka Jiřího Hrabala. 

O rozruch se postarala bizarní dvojice Alexandra a Michal z reality show Like Haf. Zatímco Michal měl model z růžových flitrů, Saša byla v síti a samozřejmě bez prádla, takže ukázala vše, co mohla. 

Jednou z porotkyň byla topmodelka Pavlína Němcová (50), která opět dokázala, že má stále postavu jako lusk. Mezi hosty nechyběly ani Inna Puhajková, Gabriela Lašková, Dominika Myslivcová nebo Andrea Bezděková

I když galavečer nasadila Prima v přímém přenosu do hlavního vysílacího času, pustilo si ho jen 225 tisíc diváků, což rozhodně koláč sledovanosti „nestrhne“.

Fotogalerie
28 fotografií