Modelka finanční motivaci nikterak nezastírá. „Živím dvě děti a platím složenky na velký dům, na to mi nikdo zadarmo nic nedá. Rozhodně ne tatínkové, takže se musím, holt, postarat sama,“ říká Agáta otevřeně v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. A vztahy s expartnery rozkryla ještě mnohem víc!

Hlídací táta

S otcem desetiletého Kryšpína a hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (37), který v roce 2013 zmizel na pět let v Asii, má dnes vřelý vztah. „ Mirek už se dávno vrátil zase do Česka a s Kryšpínem se vídají, pohlídá mi, když potřebuju. Nemáme střídavku, ale máme super vztah, takže si umíme vyjít vstříc,“ pochvaluje si Hanychová. „Ten, když se dozvěděl, že jdu do Like House, sám se nabídl, že mi klidně pohlídá i Miu, když budu někdy potřebovat. Jsme fakt kamarádi,“ tvrdí Agáta.

Střídavá péče

Čelo ovšem svraští při jakékoli zmínce o exmanželovi Jakubu Prachařovi (38), s nímž má ve střídavé péči čtyřletou dceru Miu. „Možná by bylo fajn, kdyby taky někam na pět let odjel! S Mirkem mi to tehdy fakt pomohlo,“ říká v nadsázce. „Zvládám to blbě, ale co se dá dělat? Holt to musím vydržet, i když je to sakra nepříjemný,“ dodává Hanychová. Doufá, že s Prachařem se jednou vztahy zlepší.

Drsný vzkaz tchyni Batulkové

To, že je důležité vycházet s expartnery dobře, prý naučila Agátu její máma, herečka Veronika Žilková (60). „Ona to umí a já snad taky. Kubu to ale, myslím, doma nenaučili,“ navezla se do bývalé tchyně Dany Batulkové (63). Ta ani vlastní rozvod, když se její muž David Prachař (62) zamiloval do mladší kolegyně Lindy Rybové (46), nezvládla s nadhledem. S exmanželem po odchodu od rodiny dlouhé roky nemluvila a sokyni v lásce dokonce vlepila facku.

Velký rozhovor s Agátou Hanychovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

 

Video: LIKE HOUSE 2: Dojemné loučení s Agátou!

Video
Video se připravuje ...

LIKE HOUSE 2: Dojemné loučení s Agátou! FTV Prima

Fotogalerie
35 fotografií