Aby se během náročného natáčení v Turecku alespoň trochu odreagovala, šla se projít. Zamířila do přístavu, který je nedaleko jejího hotelu. Mělo to ale háček – byla noc a šla úplně sama!

Nebezpečné toulky

Na Instagramu se herečka pochlubila videem, na kterém se prochází temnými uličkami. Reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Mnoho z nich ji varovalo, aby tolik neriskovala a se svou odvahou to nepřeháněla. A nakonec jim sama dala za pravdu. „Noční procházka samotné blondýny po tureckém přístavu dopadla dobře. Chytré to úplně nebylo,“ přiznala Žilková. „Všude byli jen chlapi a asi nepoznali, že jsem důchodkyně, a čuměli po mně dost drze,“ svěřila se Veronika se zážitkem, který pro ni naštěstí neskončil špatně.

Pořád ve vzduchu

Jelikož má v Česku spoustu natáčení a divadelních představení i přes léto, musí hvězda primáckého seriálu Dobré zprávy neustále pendlovat mezi oběma zeměmi. „Po dvou hodinách spánku v Istanbulu zase jedu na letiště, protože večer mě čeká 7 pádů Honzy Dědka. Možná dnes usnu na jevišti. Ještě někdo z vás chce být herečka?“ ptala se Veronika sarkasticky svých příznivců.

V jednom kole

Kromě hraní ve filmech a seriálech se Veronika Žilková věnuje také divadlu. S Lukášem Pavláskem (44) a Martinem Zbrožkem (60) hraje improvizační hru Milostný trojúhelník. Aby toho nebylo málo, na Instagramu se svými příznivci pravidelně cvičí.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková s vnučkou Rozárkou: Plození mláďat je nejsilnější přírodní zákon! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií