Kordulin velký den silně dojal sedminásobnou mámu Veroniku Žilkovou, pro kterou je Kordulka její nejmladší. „Před 18 lety to takhle začalo. Od rána jsem dojatá... Ano, každé narození človíčka je zázrak,“ rozplývala se Žilková ještě před polednem na instagramu a přidala několik fotek z těhotenství, s malou Kordulou a na závěr i s dospělou slečnou. 

Ten pravý zlatý hřeb nicméně přijde až večer. Oslava osmnáctin nejmladší členky slavného klanu proběhne pod taktovkou čerstvě single Agáty Hanychové, která ji dokonce pořádá u sebe doma. Uskuteční se přímo ve čtvrtek 21. září, tedy přesně na výročí dne, kdy se Kordula narodila. 

Aby oslavenkyně patřičně zazářila, zamířila se svou starší sestrou do kadeřnického salonu, kde si nechala prodloužit vlasy. „Mám je zničené odbarvováním,“ posteskla si v Agátině živém vysílání na instagramu. 

Kordula zvolila metodu vlasových pásek, která je ta vůbec nejšetrnější, ale  nezřídka kdy také nejdražší. Vybrala si vlasy české a panenské, tedy nikdy nebarvené ani jinak chemicky upravované. Potřebovala navíc extra jemné, aby ladily k jejímu přirozenému vlasovému porostu, a zvolila si pořádně dlouhé – 50 až 60 cm. To všechno se samozřejmě promítá na ceně...

Na dívčinu hlavu se spotřebovalo 7 a půl balení, přičemž jedno vyjde na 11 200 korun. Celkem tak Kordulina hříva stála 84 tisíc korun! A to v částce ani není zahrnuta aplikace... Nalepené vlasy nicméně vydrží až rok a půl a díky možnosti přelepení pásku se jejich délka nemusí průběžně zkracovat. 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
129 fotografií