Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ondřej Brzobohatý (40) ve stopách slavného táty Radka (†79): Tři nevěsty stačí, drahoušku!

/
  • Radek Brzobohatý byl 3x ženatý.
    21. září 2023 ● 05:00

    Muzikant Ondřej Brzobohatý (40) se potřetí oženil, jeho novou manželkou se stala Daniela Písařovicová (44). Hana Gregorová (71), maminka ženicha, trefně poznamenala, že ženichův otec Radek Brzobohatý (†79) by byl rád, že jde Ondřej v jeho stopách. Slavný herec byl totiž rovněž třikrát ženatý.

  • 1.

    Jarmila Kolářová

    Když si Radek bral Jarmilu Kolářovou (89), bylo jim oběma dvacet. Byla to taková studentská láska. Poznali se v Praze na DAMU, kde oba studovali herectví. V roce 1961 se jim narodila dcera. Jméno dostala »po tátovi« – Radana. Po narození holčičky se přestěhovali do Příbrami.

     

     

    Radek a Jarmila spolu žili deset let, tedy až do třicítky. O rozvod požádala ona… „Ale nemůžu proti němu říct nic zlýho. Milovala jsem ho. A myslím, že i on mě,“ řekla před 11 lety Blesku paní Jarmila, která tehdy žila v pečovatelském domě v Příbrami. Ve filmu si zahrála jen jednou, a to v komedii Jak se krade milión z roku 1967. 

     

     

    Radana následně udělala z Brzobohatého dědečka, přivedla na svět syna Josefa.

  • 2.

    Jiřina Bohdalová

    Druhou ženou byla legendární herečka Jiřina Bohdalová (92). Herci se potkali v roce 1964 při natáčení filmu Hvězda zvaná Pelyněk, kde to mezi nimi zajiskřilo. V 70. letech byli nejslavnějším hereckým párem, miláčky publika a tehdy vznikly i jejich nejlepší společné filmy jako Pěnička a Paraplíčko či Dáma na kolejích. V jedné televizní estrádě se vtipkovalo, že Jiřina bude „brzo bohatá“, společnou cestu životem stvrdili v létě 1970 během natáčení seriálu F. L. Věk. Tehdy natočili i jeden z vrcholů českého filmu, Kachyňovo Ucho.

     

    Každý z nich už předtím jednou manželstvím prošel, tak věděli, co chtějí. Jiřina už měla dceru Simonu, Radek dceru Radanu. Zdálo se, že nic nebrání tomu, aby spolu žili až do smrti.

     

    To se bohužel nestalo a jejich manželství po 12 letech skončilo. Více než 30 let spolu nemluvili, až role ve filmu Vrásky z lásky režiséra Jiřího Stracha je dala znovu dohromady.

     

  • 3.

    Hana Gregorová

    V roce 1981 poznal Brzobohatý při natáčení na Slovensku herečku Hanu Gregorovou (71), která mu učarovala. Uhrančivá Slovenka byla v době, kdy se s Radkem seznámila, rovněž úředně zadaná. Z manželství s jordánským lékařem se jí dokonce narodila dcera Rola. Brzobohatý a Gregorová se ale zamilovali, rozvedli se a začali spolu novou etapu života. K Role přibyl společný syn Ondřej.

     

    Radek a Hana svého osudového rozhodnutí nikdy nelitovali. Vždyť spolu vydrželi dlouhých 31 let, než je rozdělila Radkova nečekaná smrt 12. září 2012.

  • 4.

    3 svatby Ondřeje Brzobohatého

    Ondřej Brzobohatý se 15. září tajně oženil s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Byla to už jeho třetí svatba, dalo by se tak říct, že se inspiroval životním osudem svého táty.

     

    Poprvé Ondra vedl k oltáři producentku Johanu Indrákovou, podruhé Miss World Taťánu Kuchařovou

     

    Ondrejko, už máš za sebou 'dvě zahřívací kola' (tvůj tatínek by byl šťastný, že jdeš v jeho módu), tak ať už ten hlavní závod 'manželské rally' dorazí vítězně do cíle. Máš vedle sebe úžasného navigátora,“ napsala na sociální síť Hana Gregorová v reakci na svatbu syna. 

    Fotogalerie
    54 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 22

AliAlice: Já,když se dívám na fotku Ondřejovi matky když uhnala Brzobohatýho,tak si myslím,že měl asi problém s očima.To byla semetrika už za mlada,a hezká ani omylem.Té musela Kuchařová ležet v žaludku.No snad se jí teď Ondrejko zavděčil...

(27. 09. 2023 12:50)

nick55: Za pár let si povíme..

(21. 09. 2023 15:41)

Tara-Tara: svatba z trucu..na děti to nevypadá, tak co

(21. 09. 2023 14:50)

lucie13: Ne, to si Tiffany najde konečně chlapa

(21. 09. 2023 11:48)

Knight: Já bych řekl, že tihle dva se fakt srovnávat nedají. Radek Brzobohatý byl pan herec a chlapák každým coulem, což se o jeho synovi říct vážně nedá. S Danielou by to mladýmu vydržet mohlo, ona vypadá docela dost jako chlap křížený s jeho matkou, takže to by mu mohlo vyhovovat.

(21. 09. 2023 10:02)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy