Miss World 2006, která se s muzikantem rozvedla loni na jaře a nyní se chce od manželství s ním ještě očistit prostřednictvím církevní anulace jejich sňatku, je v těchto dnech v Berlíně, kde fotí novou reklamní kampaň. „O svatbě se dozvěděla od kamaráda, který na ní v Itálii byl,“ řekla Blesku blízká kamarádka Kuchařové. „Tak hodně štěstí...“ měla se Taťána v německé metropoli vyjádřit před svým týmem na adresu novomanželů.

Píšou si

„Oni si s Ondrou vyměnili v posledních měsících nějaké SMS zprávy, nejen o celé té kauze, co se na jaře odehrávala. Takže je dost možné, že mu možná popřeje či popřála i touto formou,“ dodala kamarádka Kuchařové.

Na jaře byli exmanželé v ostré válce kvůli prosáknutí církevní žaloby Kuchařové, v níž se např. píše o hercově zálibě v převlékání se za ženu. Taťána tvrdí, že žádné informace z citlivého dokumentu na veřejnost nevynesla, Ondřej má jiný názor, a dokonce hrozil Táně soudem!

Je sama?

Kuchařová měla od rozchodu a následném rozvodu s Ondřejem Brzobohatým prokazatelně jeden vztah. „Byl to cizinec, nevyhledává nyní partnery v Česku,“ zní z okolí Miss World 2006.

Překvapení Češi v Tyrolsku

Velké překvapení čekalo na české turisty, kteří vyrazili na dovolenou k jezeru Lago di Garda v severní Itálii. Ve stejnou dobu se odtud vraceli z tajné svatby novomanželé Brzobohatí a zastavili se ve fastfoodu nedaleko tyrolského Innsbrucku. „Čekal jsem na objednávku a zaslechl za sebou známý hlas. Byl to Ondra s Danielou! V první chvíli jsem si myslel, jestli se mi to nezdá,“ líčí Blesku Jakub Oplištil (36), jehož pětiletá dcera Anička je Ondřejovou velkou fanynkou. „Byl velmi ochotný a bez jakýchkoliv problémů s Aničkou zapózoval, zatímco Daniela na chvíli poodstoupila a dala mu prostor. Byl velmi milý,“ podotkl nadšený otec.

Video
Video se připravuje ...

Brzobohatý a Písařovicová: Tajná svatba! FTV Prima

Fotogalerie
49 fotografií