Své „ano“ si jen pár měsíců po zásnubách na Maledivách odletěli říct do další slunné destinace, i když tentokrát o něco bližší – k italskému Gardskému jezeru neboli Lago di Garda. Nevypravili se tam ale zdaleka sami: do krásné lokality kousek od Verony zamířili i jejich nejbližší. 

Hvězdní hosté

Mezi nimi nemohla chybět Ondřejova starší sestra Rola Brzobohatá (45). „Láska, štěstí a radost! Vy dva,“ rozplývala se posléze na instagramu, kde sdílela dvě fotky z oslavy. Na jedné z nich se se šťastným úsměvem tulí k bratrovi coby ženichovi a na druhé zachytila nadšené objetí čerstvých novomanželů. 

Mezi hosty nechyběla ani herečka Veronika Arichteva(37) s rodinou, která má hodně blízko k Daniele Písařovicové. Od dob, kdy společně soutěžily ve StarDance, jsou prakticky nerozlučné a za sebou mají i společnou „holčičí“ dovolenou. 

Slavnostní tabule pod širým nebem

„Já tam byla. Jedla, víno pila. Nevěsta jak z růže květ a ženich jakbysmet. Zazvonil zvonec a pohádky je začátek,“ „práskla“ svou účast taktéž přes instagram pomocí hlášky z Mrazíka. „To se máte, že se máte, manželé Brzobohatí,“ rozněžnila se nad novomanželi a ukázala snímek slavnostní tabule, která se nacházela přímo pod širým nebem s výhledem na zalesněné hory a kopce. Květinovou výzdobu doplnily listy olivovníků a zralé žluté citrony. 

Trable na letišti

Arichteva nad obřadem nešetřila superlativy. „Nejkrásnější svatba, na jaký jsem byla. Ne proto kde a jak, ale proto, že vy dva,“ vzkázala Brzobohatým. A to i přesto, že ji i s celou rodinou po cestě potkala pěkná nepříjemnost. 

„Kupovali jsme letenky za pár peněz, a jak to tak bejvá, zaplatili prachy navíc za výběr sedačky, i když je ti u řiti, kde budeš sedět, kufřík, kterej je stejně do kabiny atd. S tím se počítá. Ale že budem platit check in, protože nám to prostě nešlo udělat online, což nám paní na přepážce řekla, že s tím je problém, mi hlava nebere. Vědí, že to moc nefunguje, a neřeší to, proč taky, když pak vykešujou dalších 5 litrů. Prej, když budem na letišti víc než dvě hoďky před, tak to udělaj zadarmo. Zase chyba. Neudělali nic a my zase vytáhli další peníze. No co už, aspoň máme hodně času tady zabavit dítě, děkujem. Příště už budem chytřejší a ne tak hamižný,“ svěřila se rozmrzele přímo z letiště. 

Video
Video se připravuje ...

Brzobohatý a Písařovicová: Tajná svatba! FTV Prima

Fotogalerie
51 fotografií