Letos v květnu na Maledivách Ondra požádal Danielu o ruku, ta řekla ano a o čtyři měsíce později se v Itálii vzali. „Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí,“ řekl Blesku Ondřej Brzobohatý.

Muzikant si neodpustil vtípek na svou zálibu v v draq show (vystupování v převleku za ženu). „Stačí si střihnout se snoubenkou o to, kdo z vás bude mít nakonec svatební šaty.“ Ty si nakonec oblékla nevěsta, která vypadala kouzelně. Zepředu šaty vypadaly velmi jednoduše – spadlá ramena a krajkový pásek. Ale když se Daniela otočila, tak všem spadla brada. Látka na zádech byla průsvitná a postupně přecházela ve vlečku.

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová o vztahu s Brzobohatým: Záludnosti soužití s Ondřejem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Svatební model jí navrhla módní designérka Lenka Mulabegovič, se kterou se moderátorka roky přátelí, a dokonce se před třemi roky stala tváří její kolekce Siciliana.

„S Danielou se známe už dlouhá léta a spolupráce s ní je skvělá, plyne zcela přirozeně a přátelsky. Nemusíme už ani moc vysvětlovat, co a jak uděláme, hned se napojíme a dílo je na světě. Jak focení, tak při tvorbě konkrétního modelu,“ svěřila se návrhářka pro lidovky.cz.

Čerstvá paní Brzobohatá si na svatbu u italského jezera Garda vzala světově uznávanou vizážistku Hristinu Georgievski, která zvolila jemné líčení. „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí a já se chtěl zkrátka oženit,“ tvrdí Ondra, jenž do chomoutu vlezl potřetí.

Velmi decentní byly i šperky, do uší si Daniela Písařovicová nasadila tzv. pecky s diamantem a na krk zavěsila šperk od Tiffanyho z kolekce Love v hodnotě 131 tisíc korun!

Fotogalerie
42 fotografií