„Mr. & Mrs. Snášel,“ oznámila na sociální síti Karolína fakt, že má po svatbě s přítelem Davidem. 

„Děkujeme všem našim blízkým, rodině a přátelům, kteří dorazili, byli s námi v náš velký den. Díky Vám byl pro nás tenhle speciální den ještě lepší. Především já děkuji také svým rodičům, kteří mne přivedli na tenhle svět, dali mi život, budoucnost a společně mě dovedli včera také před bránu nové kapitoly mého života,“ napsala k pár snímkům z velkého dne.

Svatba proběhla v sobotu 16. 9., novomanželé měli krásné speciální prstýnky a nevěsta se blýskla v šatech Zuzany Lešák Černé. Za svědka jí byla kamarádka Andrea Kalousová (27).

„Cítila jsem se skvěle, jen jsem si to začala užívat až později večer, až opadl trochu ten shon, snažila jsem se být alespoň chvíli s každým, ale je to celkem náročný stíhat za ten večer vše a každému dát ten čas,“ odhalila Karolína Kokešová pro Super.cz.

Asi nejvíc ale překvapila místem veselky. „Děkujeme Čapímu hnízdu za vše, a to počínaje naprosto exkluzivním gurmánským zážitkem. Vaše místo je pro nás oáza klidu, kde najdeme vše, co hledáme, již mnoho let,“ přiznala kráska. 

Leckdo tuto volbu nechápal, přece jen Čapí hnízdo má mnoho lidí spojeno s kauzami, co se kolem něj točí. Ve skutečnosti je pro novomanžele důležité hlavně tím, že tu měli první rande. „Vyšlo krásné počasí a bylo to na místě pro nás speciálním, které máme rádi a kde jsme měli jednu z prvních schůzek,“ dodala pro Super.cz Kokešová, dnes tedy již Snášelová.

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
86 fotografií