Psychothriller o ženě, jež si pustí do uzavřeného prostoru cizího muže, je opravdový napínák. „Honza Fanta hraje psychopata a já hraju slečnu, která si ho pozve do bytu. A pak musí vymyslet, jak se ho zbaví,“ prozradila Lucie část z děje.

Na zkouškách se ale odehrálo skutečné drama! „Lucka na mě vytáhla nůž, ovšem omylem ne ten divadelní, kterým by mě nezranila, ale opravdový, kuchyňský,“ prozradil Fanta. „Crčela ze mě krev, ale zase tak vážné to nebylo,“ dodala hvězda seriálu Dobré zprávy.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes! David Turek, Elmer Carvalho

Nastudovat psychopata pro Fantu rozhodně nebyla procházka růžovým sadem, herci to dalo zabrat. „Dal jsem si opravdu práci s tím, abych tu roli pochopil. Pan režisér se mnou vše často probíral a hodně mi pomohlo, když jsme na první čtené zkoušce měli pana psychiatra Radkina Honzáka, který nám k tomu řekl spoustu užitečných věcí,“ přiznal Nedělnímu Aha! Fanta.

Žilková chce víc!

Na neobvyklou divadelní hru se přišla podívat i Veronika Žilková (61) se svým přítelem, hudebníkem Pepou Holomáčem (63). „Strašně mi z toho buší srdce,“ prohlásila Žilková těsně poté, co utichl potlesk premiérového publika. „Koupím lístky všem svým dětem, tohle musejí vidět,“ rozhodla se nadšená Veronika. Lucku Vondráčkovou přišel do hlediště, ostatně jako vždy, podpořit partner, bijec Zdeněk Polívka (25), a herci Janu Fantovi zase držel palce jeho kamarád, zpěvák Ondřej Ruml (42).