František Janeček oslavil své 79. narozeniny. Velkolepou párty opět uspořádal v luxusním prostředí hotelu NH Prague. A jako obvykle se objevil celý zástup slavných gratulantů, mezi kterými nechyběla například herečka Jiřina Bohdalová nebo zpěvák Michal David (63).

Narozeniny hudebního producenta vždy přilákají mnoho slavných tváří - a ani letošní rok nebyl výjimkou. V hotelu NH Prague, kde se párty odehrávala, vítal hosty oslavenec František Janeček spolu se svou posilou Emily Ann, jeho krásnou dcerou.

Mezi prvními hosty dorazil zpěvák Bohuš Matuš (50), kardiochirurg Jan Pirk (75) a Alexandra Mynářová (40). Oslavu si nenechal ujít ani František Ringo Čech (80), který daroval oslavenci opět svůj obraz, či Saskia Burešová (77). Samozřejmě nemohou chybět hvězdy Janečkových slavných muzikálů - Bohuše Matuše, jenž nesl v náručí dárek, doprovodila jeho krásná manželka Lucie. I zpěvák Marian Vojtko (50) dorazil v doprovodu krásné ženy. A ani on nezapomněl na dárek… Oslavu si nenechala ujít ani Natálka Grossová, která přišla v doprovodu sestry Denisy.

Večírek nevynechal ani hudebník Karel Vágner (81), který přišel se svou dcerou Terezou. Dále dorazila zpěvačka Andrea Kalivodová (45), Janis Sidovský (55) s Pavlem Vítkem (50) nebo zpěvák Milan Drobný (78).

V doprovodu režiséra Zdeňka Zelenky (68) přišla Janečkovi gratulovat i herečka Jiřina Bohdalová. Z jejího úsměvu bylo jasné, že se dobře baví a velkou společnost si užívá. Oslavenci dala i pořádnou narozeninovou pusu.

Mezi gratulanty se objevila i herečka Sabina Laurinová, kterou doprovodila dcera Valentýna, zpěvák Jarek Šimek, Roman Šmucler, herec Zdeněk Mahdal a samozřejmě Michal David, jenž na oslavě i zazpíval. Kromě něj přítomným zazpívala i Monika Absolonová. Oslavu si nenechala ujít ani zpěvačka Helena Vondráčková a mnoho dalších slavných tváří. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že Janečkův narozeninový večírek se opravdu podařil...

 

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček s půvabným doprovodem. Ale vždyť je vdaná! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
369 fotografií