Mia Prachařová už je velká holka! Prostřední z ratolestí Agáty Hanychové ve středu oslavila už 6. narozeniny, a tak samozřejmě nemohla chybět pořádná oslava. Tentokrát stylově na aktuálně velmi oblíbené téma Barbie.

Agáta to pojala opravdu ve velkém: Sezvala dceřiny kamarády i blízké, zajistila bohatou výzdobu včetně záplavy balónků (a velké Barbie krabice jakožto originálního fotokoutku), nechyběl tematický sladký bar, Barbie dort ani nejrůznější aktivity, aby se děti mohly náležitě vyřádit – velkým hitem byla například výroba velkých bublin speciálním bublinovačem. Zpěvák Jan Bendig (29) dokonce dětičkám odzpíval soukromý koncert!

Sama Agáta malé Mie, jíž má z manželství s Jakubem Prachařem (40), popřála v soukromí už ráno. Dělá to tak totiž každý rok a v rodině už jde o tradici. Svíčky na dortu si nicméně holčička sfoukla až na oslavě... a mámě pak vlepila samou radostí velkou pusu! Zdá se, že ani v aktuální, poněkud smutné době po rozchodu s tátou Agátiny nejmladší dcery Rozárky (5 měs.) modelka hlavu nevěší. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
44 fotografií