Téměř tři roky se Artur Štaidl objevoval po boku krásné přítelkyně Karolíny. Prominentní syn ji bral na společenské akce. Jako jiné zamilované dvojice se i oni vždy drželi za ruce. S jejich vztahem je ale nyní konec. Mladý Štaidl je opět nezadaný.

„Momentálně v mém životě žádná holka není. Já tomu nechávám volný průběh a prostě se uvidí, nějak to aktivně nevyhledávám. Uvidíme,“ svěřil se Artur v pořadu Život ve hvězdách na Nově.

Alespoň má tak mnohem víc prostoru a času věnovat se svému zaměstnání. „Jsem obchoďák pro jednu agenturu, co dělá digitální marketing. K tomu máme distribuční firmu s kamarády, kde jsme přitáhli nový žvýkací tabák,“ prozradil, čím se momentálně živí. Ač by s jeho dědictvím po slavných rodičích pracovat nemusel, rád si vydělá vlastní peníze.

K tomu navíc pořád studuje psychologii. „Vždycky jsem se rád bavil s lidma o jejich problémech a lidé měli zase tendenci chodit za mnou,“ vysvětlil Artur, proč si vybral zrovna tento obor. Zřejmě na tom má svůj podíl i jeho dětství, které nebylo zrovna jednoduché.

„Pro mě to bylo dost náročné. Ve škole se to taky projevilo, měl jsem od spolužáků před obličejem titulky z bulváru. Nebylo to příjemné, na základce jsem neměl kamarády, jen dva nejbližší. Učil jsem se s tím žít. Toto rozhodnutí ovlivnilo ale i to, jak jsem k tomu přistupoval a jak jsem se s tím vypořádal,“ uvedl Artur v pořadu. 

A aby toho neměl ve svém volném čase málo, je ve vzduchu myšlenka, že by s kamarády znovu obnovili jejich kapelu Behind The Mirror, která se v roce 2018 rozpadla. 

Video
Video se připravuje ...

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
94 fotografií