K havárii došlo v Černokostelecké ulici v Praze 10. Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) v tom byl nevinně. „Naproti jel transit, jehož řidič se asi nevěnoval řízení. Před ním jela toyota, kterou řídila paní a měla vzadu holčičku. No a ten transit to neubrzdil,“ popsal noční můru všech rodičů za volantem.

„Řidič se jim chtěl vyhnout, vzal jejich auto na levý nárazník a napálil to do mě,“ řekl Blesku ještě otřesený Rychtář. „Dechová zkouška byla u všech řidičů negativní. Jedna osoba utrpěla lehčí zranění,“ sdělila Blesku mluvčí středočeské policie Michaela Richterová. Zraněnou je maminka holčičky. Hnula si páteří a záchranka ji převezla do nemocnice.

Náraz do Rychtářova passatu byl tak silný, že je zdemolovaný celý levý bok auta. „Teď je u mě likvidátor a řeší se škoda,“ řekl Blesku Rychtář. „Vypadá to na odpis, totální likvidace,“ posteskl si. Bleskem oslovení odborníci jeho odhad potvrdili.

I když se to možná na první pohled nezdá, podle Bleskem oslovených odborníků by cena opravy (dveře, práh, světlo, zrcátko, blatník, závěs kola...) byla blízko k zůstatkové ceně vozu. Proto to nejspíš pojišťovna označí za „totálku“.

Postava Rychtáře se objeví ve třetí řadě miniseriálu Iveta na Voyo, ztvární ho David Prachař.

Naboural Ivetu

Rychtář si dává za volantem pozor od té doby, co se v březnu 2013 vraceli s Ivetou z koncertu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Nedaleko Valašského Meziříčí nezvládl jízdu na kluzké namrzlé vozovce a sjel mimo silnici. Tři jeho spolujezdci se vážně zranili, a to včetně zpěvačky, jež měla naražená žebra. Za těžké ublížení na zdraví z nedbalosti dostal u soudu podmínku a zákaz řízení motorových vozidel na rok.

Video
Video se připravuje ...

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové Videohub

Fotogalerie
46 fotografií