FTV Prima oznámila, že stahuje nový seriál Eliška a Damián ze sobotního „prime time“, tedy hlavního vysílacího času, nahrazuje ho druhou řadou seriálu Zákon vlka a příběh „o lásce přes staletí“ přesunuje na méně perspektivní den, tedy na pondělí. V ten samý den sdílela Emma Smetana záběry z dalšího natáčení. Slavná plavovláska, která se podle občanky jmenuje ve skutečnosti Smetanová, se totiž objeví i v dalším novém seriálu - v mysteriózním Za domem v lese. Tam si zahraje s Miroslavem (72) a Martinem (32) Donutilovými.

Nezmar Emma se na zveřejněných záběrech chlubí výsledky práce šikovných maskérů, co jí vytvořili pořádně pomlácený, zakrvácený obličej. „To je zaměstnání, tohleto,“ stěžuje si naoko v instastories a tváří se u toho pomalu ještě tragičtěji než před čtyřmi lety v Paříži, kdy pořídila nešťastné selfie u hořící katedrály Notre-Dame. A pokud si již její legendární snímek, co sama zveřejnila na sociální síti nepamatujete, můžete si ho připomenout v naší galerii. I se všemi parodickými fotomontážemi, co pak záhy vznikly...

Video
Video se připravuje ...

Eliška a Damián: Takhle hraje například krásná Anna Dvořáková FTV Prima

Ostatně na nedostatek „memů“, tedy vtípků, co kolují internetem, si nemůže stěžovat ani Eliška a Damián. Emma byla například po své bitce v pilotním díle, kdy přemohla muže o hlavu většího a dvakrát tak těžšího překřtěna na Xemmu - v narážce na Xenu, princeznu bojovnici.

A silně kritizovány jsou i její pokusy o hraní, které zahrnují povětšinou nesrozumitelné mumlání a naštvané špulení rtů. Jenže ruku na srdce, zrovna v tomhle si moc nezadá třeba s půvabnou, leč lehce šišlající Annou Dvořákovou (21), dcerou Jiřího Dvořáka (56) a Barbory Munzarové (51). Její herecký výkon v roli Damiánovy sestry zahrnuje především (patrně výhrůžné?) koulení očima.

Z kritiky si ovšem Emma těžkou hlavu nedělá. Přestože jí třeba kritička Mirka Spáčilová vytkla, že své repliky „trousí jakoby mimochodem“, přijala to Smetana - překvapivě - jako pochvalu „svého civilního herectví“„Kritici přehlíží lehkost, se kterou se to celé odehrává. Ten seriál ani herci, co v něm hrajou, se neberou vážně,“ hájila se.

Tím vlastně všem řekla, že nemají smysl pro humor. To, že jsou diváci nespokojení, je podle ní jejich chyba - všichni prý byli ještě před uvedením seriálu „přednas*aní“ a čekali něco úplně jiného, než jim masivní reklamní kampaň slibovala...

Jisté je dnes každopádně jedno - že se Eva Burešová (30) rozhodně nemusí bát, že by ztratila svůj status nejoblíbenější hvězdy Primy, která týden co týden přitáhne lidi k obrazovkám. Podařilo se jí totiž v ZOO zopakovat úspěch Slunečné, která tehdy srazila z piedestalu sledovanosti i pověstnou Ordinaci v růžové zahradě 2. Eliška a Damián jdou naopak strmě dolů a nic už je zřejmě nezachrání.

Fotogalerie
53 fotografií