Ještě než byl první díl seriálu Eliška a Damián odvysílaný, tak se mu nedostalo pochvalné kritiky. 

Všichni jsme to dělali s tím záměrem, aby se to divákovi líbilo. O to víc mě překvapily reakce z toho pohledu, že se strhla nenávistná vlna ještě dřív, než jsme to uvedli. Doufali jsme, že se to bude líbit. Myslím si, že si kritiku nezaslouží,“ řekl v rozhovoru pro DVTV Robert Urban, představitel Damiána. 

Video
Video se připravuje ...

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Nikdo mě nenutil vzít tuhle roli, byla to jedna z největších nabídek, co jsem doposud dostal. Udělal jsem, co jsem mohl. Co se týče Elišky a Damiána, tak jsem scénář nedostal a šel jsme do toho naslepo. Byl to risk, ale ten se někdy vyplácí, někdy naopak,“ překvapil i moderátorku Danielu Drtinovou herec, který v té době ještě netušil, že Prima seriál stáhla ze sobotního hlavního vysílacího času! 

Po třech odvysílaných dílech přesouvá svoji letošní novinku Eliška a Damián na pondělní večer od 20:15. Poprvé jej tak odvysílá v pondělí 18. září 2023. Zároveň do sobotního hlavního vysílacího času vyšle druhou řadu svého kriminálního seriálu Zákony vlka. První vysílala letos na jaře,“ oznámil server mediaguru.cz v úterý 12. září. DVTV rozhovor s Robertem  odvysílala jen  pár hodin předem. 

Až opadne tahle vlna, tak si můžeme říct na kolik je Eliška a Damián dobrý, nebo špatný seriál,“ tvrdil nic netušící herec. 

Urban na Primě hrál v seriálech Dobré zprávy, nebo ZOO. Poprvé ale zazářil jako představitel Fredyho Valenty v První republice. 

Fotogalerie
34 fotografií