Loni na festivalu v Karlových Varech to byl Jordan, který vzbudil rozruch líbací scénou s Jakubem Strachem alias NobodyListenem, letos si malou pikanterii střihla s mladým DJem Emma na společném vystoupení v rámci zahajovacího večera Colours of Ostrava. Nutno dodat, že nešlo jako v případě Jordana Haje o žádnou velkou divočinu, spíš možná důkaz, že jsou velcí kamarádi a mají k sobě blízko nejen po hudební stránce.

Právě do muziky věnuje známá moderátorka v poslední době nejvíce energie, i když si odskočila i k herectví. V novém seriálu televize Prima, který se na obrazovkách objeví zřejmě na podzim, ztvární hlavní ženskou roli. „Letos je pro mě klíčová zejména hudba. Veškeré naše současné úsilí a přípravy se upínají k termínu 4. listopadu, kdy máme s Jordanem koncert ve Foru Karlín,“ prozradila na Colours Emma a dodala: „Sem do Ostravy jezdívám s o něco menší věrností než na festival ve Varech, kde od svých 15 let trávím každý rok, ale minulý rok jsem tu byla podpořit Kapitána Demo, který hrál jako jediná tuzemská kapela na hlavní stagi, a byl to zážitek.“

A právě na těchto svých oblíbených festivalech stihla Emma vystoupit hned několikrát. Zdá se, že to s hudební kariérou myslí skutečně vážně, jak dokázala i spoluprací s Richardem Müllerem, s nímž natočila intimní píseň Tahle Jedna Vteřina.

Video
Video se připravuje ...

Richard Müller po zlomenině nohy: Kotník je na kaši, čeká mě další operace! Petr Macek

Fotogalerie
75 fotografií