Onemocnění, které způsobuje notné vypadávání vlasů a ochlupení, trápí Jordana Haje 12 let. Zkusil všemožné, ale nic nezabralo, až se jako jeden z prvních Čechů dostal k bio léčbě schválené v Americe.

Byl jsem tzv. zavzorkovaný pacient. Teď myslím, že už je to i u nás schválené u všech pojišťoven, takže to dostává každý. Tři měsíce jsem to bral a nic, a pak najednou všechno začalo zarůstat. Mám vlasy, vousy a chlupy na hrudi, to jsem nikdy neměl,“ svěřil se Blesku muzikant.

Video
Video se připravuje ...

Emma Smetana a Jordan Haj Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Na otázku, zda léčba má nějaké vedlejší účinky, odpověděla Emma Smetana. „Myslím, že to má vliv na respirační onemocnění. Takže jsme tady během tří týdnů měli zánět středního ucha, angínu... V tuhle chvíli se nedá souvislost prokázat, ale nikdy dřív jsi takhle nemocný nebyl.“

„Možná budu na přístrojích, ale budu mít krásný vlasy, a to stojí za to. Nechci se rouhat, ale já o té léčbě vím pramálo, ale jsem teď strašně šťastnej," směje se Jordan, který, společně s manželkou, moderoval exkluzivní launch party, kde byla představena žhavá novinka z oblasti elektronických cigaret.

Fotogalerie
27 fotografií