Emma Smetana a Jordan Haj se na sociálních sítích svěřili s nepříjemným zážitkem. Zpěváka totiž podle jejich slov napadla na vlastním koncertě ochranka! 

„Jordyho na sobotním koncertě ve Žlutých lázních napadl sekuriťák. Odmítal do areálu vpustit redaktora Aktuálně, který za námi přišel udělat rozhovor. Po půl hodině, kdy jsme to neúspěšně řešili vysílačkami přes produkci festivalu, jsme se pro něj s Jordym rozhodli dojít ke vstupu osobně,“ informovala Smetana na svém Instagramu.

Příchod manželů k bráně ale situaci nevyřešil... Ba naopak. „Sekuriťák mi vytrhával z ruky pásku, kterou jsem pro novináře donesla, a mluvil sprostě. Jordy ho dost důrazně poprosil, aby se choval slušně – a rovnou dostal první ránu. Na zemi pak další dvě,“ uvedla zpěvačka.

Tisková mluvčí areálu Žluté lázně verzi manželů nepotvrdila ani nevyvrátila. Akce totiž prý byla soukromá... „V sobotu se ve Žlutých lázních konala soukromá akce, omlouvám se, nebudeme tedy podávat žádné informace. Děkujeme za pochopení,“ uvedla mluvčí Hana Tietze. K dispozici je tedy jen jedna strana příběhu.

Smetana a Haj nakonec skončili v nemocnici. „Děkujeme plastice na pražských Vinohradech za ty tři stehy, asi to bude za pár dní OK,“ uvedla zpěvačka o zranění svého partnera. Napadení už prý řeší policie. „Být to o centimetr vedle, mohly mít moje holčičky poloslepého tatínka,“ posteskla si s tím, že Haj málem přišel o oko. 

Hudebníci jsou nicméně velmi vytížení a na dlouhou rekonvalescenci není prostor. „Jordy se v rámci možností drží naprosto obdivuhodně. Ihned po zákroku odjel na koncert s Kapitánem Demo do Trutnova,“ napsala Smetana. 

Nakonec prý vznikl i kýžený rozhovor. „Interiew vzniklo v autě na cestě do nemocnice, v čekárně akutního příjmu, ve druhé čekárně na plastice a znovu v autě na cestě na další Jordyho koncert,“ popsala zpěvačka.

VIDEO: Ceny Anděl: Emma Smetana a Jordan Haj: Práce je důležitá, ale rodina je rodina

Video
Video se připravuje ...

Ceny Anděl: Emma Smetana a Jordan Haj: Práce je důležitá, ale rodina je rodina. Videohub

Fotogalerie
132 fotografií