Recitál Marta z dílny divadelní Letní scény Musea Kampa v Praze se dočkal už i druhé premiéry. Po Berenice Kohoutové (31) tentokrát v hlavní roli zářila Hana Holišová, jako Helena zase Zuzanu Stavnou (38) vystřídala Sara Sandeva.

Vystoupení své mladičké lásky si nenechal ujít ani herec a moderátor Jakub Prachař (38). Na akci se objevil dokonce i s dárkem...

Svou dceru Rozálku (25) a syna Vojtu (35) zase přišel podpořit legendární český herec a hudebník Ondřej Havelka (67). Rozálie se v představení ujala akordeonu, Vojtěch kytary. 

Představení přilákalo i Heidi Janků (59), Martina Dejdara (57), Marka Dědíka (39) s manželkou nebo Katku Žbirkovou (55). Václav Neckář (78) naopak účast sice původně plánoval, nakonec ale nedorazil.

Jeho neúčast vzbudila v některých příznivcích obavy o zpěvákovo zdraví, naštěstí je ale zcela v pořádku. Dorazit mu zabránil o poznání hezčí důvod: na stejný den totiž připadlo sezení s jeho fanklubem. Neckář tak vyrazil za fanoušky a na premiéru Marty tentokrát vyslal bratra Jana (73).

VIDEO: Marta Kubišová na festivalu Blesk Tlapky: Tady jsem chybět nemohla!

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová na festivalu Blesk Tlapky: Tady jsem chybět nemohla! David Turek

Fotogalerie
32 fotografií