Přestože se premiérový díl Elišky a Damiána vysílal v "prime time", tedy v hlavním vysílacím čase, již v sobotu minulého týdne, jeho dozvuky stále rezonují společností. Vzniká celá řada vtípků a memů (humorných fotomontáží na sociálních sítích) a přibývají zdrcující kritiky jak od odborníků, tak od diváků. Papundeklové kulisy, mizerné herecké výkony, bizarní momenty... tento seriál se již nyní zapsal do dějin, i když ne zrovna pozitivně.

Můžeme si o něm myslet cokoliv, ale jedno je jisté - dívalo se na něj 743 tisíc diváků, díky čemuž se stal nejsledovanějším pořadem sobotního večera (a také celého dne) v širší divácké skupině starší 15 let. Úspěch této své podzimní novinky se rozhodla Prima zopakovat - a tak ohlásila mimořádnou programovou změnu, úpravu čtvrtečního večerního vysílání. Reprízu prvního dílu Elišky a Damiána zařadila mezi seriál ZOO a zábavný pořad Inkognito.

Video
Video se připravuje ...

Eliška a Damián: Talentovaná Anna Dvořáková FTV Prima

Jenže sukces se neopakoval. Přestože televizní stanice možná doufala, že u obrazovek zůstanou příznivci ZOO, koneckonců Damiána hraje Robert Urban (37), který míval v ZOO jednu z velkých rolí, anebo se na seriál podívají ti, co čekají na Inkognito, nestalo se tak. Pilotní epizodu si napodruhé pustilo pouze 231 tisíc lidí, díky čemuž se na žebříčku sledovanosti zařadila daleko za ZOO, Zlatou Labuť, Vyprávěj, Ztracenou rodinu i fotbalové utkání...

Fotogalerie
38 fotografií