Sympatický herec Jan Komínek je seriálovou hvězdou již od dětství - už coby malý špunt zazářil v roli Ondry v seriálu Horákovi. A právě proto, že se ve světě showbyznysu pohybuje již odmalička, hlídá si svůj osobní život daleko více nežli mnozí jeho herečtí kolegové. Například se o něm až dosud nevědělo, že má krátce po rozchodu! „Je to takové všelijaké,“ posteskl si Komínek pro eXtra.cz. Přesto zdůraznil, že konec jejich vztahu proběhl v pohodě a šlo o vzájemnou domluvu.

Podle všeho šlo o dívku z uměleckého světa... Já se upřímně snažím, abych nebyl viděn s partnerkou z branže, mám v tomhle rád to soukromí,“ dodal totiž tajemně. A je pravdou, že se na žádné společenské akci nikdy neobjevil s nějakou hereckou kráskou po svém boku, kterou by oficiálně představil jako svou partnerku. Raději se společně vyhýbali médiím a svou lásku tutlali, a tak o ní nevěděli ani jeho sledující na sociální síti. Právě tam se však po tomto přiznání dočkal vlny podpory.

Video
Video se připravuje ...

Herec Jan Komínek: Barovou turistiku vyměnil za sokola! Markéta Reinischová

„Jsem v pořádku. Ten rozchod nebyl tak dramatický, jak jsem se já tvářil. Nemusíte se o mě bát,“ zdůraznil v instastories. Mladík, jenž je momentálně k vidění v seriálu Dobré zprávy a brzy se začne objevovat i v novém primáckém seriálu Eliška a Damián, kde ztvární alchymistu Matouše, nejlepšího kamaráda hlavního hrdiny, jemuž právě díky svým pokusům umožní cestování časem, je tedy aktuálně single. Takže dámy, pokud patříte mezi jeho fanynky, možná u něj teď máte šanci!

Fotogalerie
44 fotografií