Amanda Bynesová byla podobně jako třeba Lindsay Lohanová (36) veleúspěšnou dětskou a teenagerskou hvězdou. Kamery je milovaly a šla z role do role. Neusnesla však svou slávu a podlehla drogám a alkoholu. Jenže zatímco Lindsay se z tohoto sebedestruktivního kolotoče podařilo vymanit a nyní se těší na narození prvního potomka, Bynesová již několikrát od roku 2013, kdy jí byla diagnostikována bipolární porucha, padla na úplné dno.

K sérii bizarních incidentů – včetně jednoho, kdy zapálila sousedovu příjezdovou cestu, téměř upálila sebe i svého vlastního psa či z okna svého newyorského apartmánu ve výškové budově, konkrétně v 36. patře, vyhodila téměř půlmetrovou vodní dýmku – se v neděli přidal další, který má psychicky nemocná mladá žena „na triku“. Hvězda populárních filmů Super náhradník či Co ta holka chce, se v ranních hodinách potulovala zcela nahá po Los Angeles.

Video
Video se připravuje ...

Opatrovnictví bylo léta nařízeno i Brintney Spearsové, která jeho konec oslavila svatbou a nepovedeným tetováním. Instagram / britneyspears

Podle webu TMZ měla dokonce zastavit projíždějícího řidiče s tím, že právě zažívá psychotickou epizodu. Potom si sama zavolala na tísňovou linku a byla odvezena na nedalekou policejní stanici... Kde tým duševního zdraví rozhodl, že musí být umístěna na psychiatrii. Právě tam se teď Amanda nachází a v péči lékařů bude pravděpodobně ještě několik dní. Přestože v takovýchto případech obvykle trvá hospitalizace pouhých 72 hodin, lze ji prodloužit.

O víkendu přitom měla být herečka hostem akce s názvem ’90s Con, ale na poslední chvíli svou účast odvolala. Údajně s tím, že je nemocná. Nikoho však nenapadlo, že má na mysli právě další ataku své nemoci, při níž se střídají stavy deprese, mánie i smíšené nálady. Amandini fanoušci nyní volají po tom, aby jí bylo obnoveno opatrovnictví matkou, které platilo do minulého roku. Tehdy jí bylo soudně ukončeno. Podle všeho předčasně...

Fotogalerie
41 fotografií