Možná chvíli v zrcadle nepoznávali ani sami sebe. Taneční šaty na sobě zatím sice neměli, ale kostýmní výtvarník Roman Šolc (46), už je oblékl do fraků a slavnostních šatů, v nichž přišli letošní řadu představit. A krom flitrů, střevíčků a fraků byly k vidění i propadlejší tváře a plochá břicha.

„Tancem se samozřejmě hubne. Už jsem o jednu konfekční velikost menší. Jsem zvědavá, jak budu za ten měsíc vypadat,“ prozradila Aha! moderátorka Iva Kubelková a snowboardistka Eva Adamczyková (30) jí dala zapravdu: „Souhlasím s Ivou. Jím, co chci a kolik toho chci, a za měsíc a půl jsem nepřibrala, spíš zhubla. A Kuba taky,“ otočila se ke svému tanečníkovi Jakubovi Mazůchovi, který za měsíc a půl tréninků sundal šest kilo.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková se ztrácí před očima! Po 4 týdnech tréninků na StarDance letí kila dolů  Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

A došlo i na zpěvačku Terezu Maškovou (27), která chodí ještě obden běhat deset kilometrů. „Právě kvůli tomu se mi to blbě posuzuje, navíc se hodině hlídám, takže kila jdou dolů i díky tomu,“ smála se Aha!.

Jediný, komu ručička váhy poskočila nahoru, je zpěvák Richard Krajčo. „Všichni mi říkali, a já se na to strašně těšil, že zhubnu, a můžu jíst, co chci, ale stala se mi taková zvláštní věc. Sám sobě popustil uzdu a přibral jsem pět kilo. Takže jsem se zhrozil a vrátil jsem se zpět ke svému lehčímu životu. Žádný cukr. Nedá se nic dělat,“ kroutil hlavou.

A herec David Prachař (64) ho podržel: „U toho tance se člověk tolik nezapotí, to bych musel trénovat sedm hodin jako vrcholový sportovec, to bych asi pak zhubnul.“

Na jejich první soutěžní tanec se můžete podívat už v sobotu 14. října od 20:00 v České televizi.

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo na StarDance: Už mi slezly dva nehty! Jsou mrtvý! Kateřina Štichová

Fotogalerie
78 fotografií