Iva se před tréninky nejvíc bála, že jí bude trápit operované koleno a před časem vyhozené rameno, ale ani o jednom neví. Nejdřív to byly puchýře a mozoly na nohách od tanečních bot, ty se už zahojily, ale s příchodem výuky latinsko-amerických tanců ji trápí namožené mezižeberní svaly. 

To je taková bolest, že si to nikdo neumí představit. Při každém pohybu, nádechu, výdechu je cítím. Je to opravdu dřina, ale naštěstí mám skvělého tanečníka Martina Prágra, který mi hned při příchodu na trénink dodává sílu a motivuje mě,“ řekla Blesku Kubelková

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková se ztrácí před očima! Po 4 týdnech tréninků na StarDance letí kila dolů  Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Po 4 týdnech se moderátorce změnila váha. „Dost jsem zhubla. Nevím kolik kil, protože se v životě nikdy nevážím, ale vidím to na oblečení. A je to opravdu hodně a vím, že ještě zhubnu. Ale já se s tím poperu,“ tvrdí účastnice StarDance. 

Na odpočinek moc času není, protože až 16x měsíčně moderuje Showtime na Primě a samozřejmě se stará o rodinu. Ale dcery jsou už velké, Natálku (18) čeká maturita a Karolína (14) je na základní škole. 

Fotogalerie
41 fotografií