U Jirásků doma se o víkendu slavilo! Manžel Ivy Kubelkové a táta Natálky a Karolíny, malíř a designér Georg měl totiž půlkulaté 65. narozeniny. Modelka a moderátorka při té příležitosti sdílela dvě zamilované fotky.  „Nikdy si nenechte od nikoho vzít to, co je vám osudem dáno za odměnu,“ napsala k nim společně s přáním všeho nejlepšího pro svého milého. Sama se svým heslem zjevně řídí. „21 let spolu,“ dodala totiž. 

Zdá se, že jde o pohodovou momentku z běžného života. Partneři společně sedí na lenošce a něžně se k sobě tulí. Georg Ivu drží kolem ramen a ona se o něj se spokojeným úsměvem opírá. 

Smíšený původ

Ačkoli je Jirasek se slavnou krásnou modelkou už více než dvě dekády, a do showbyznysu dokonce nově pronikla i jejich starší dcera, sám je tak trochu zahalen tajemstvím. Otázky vzbuzuje například jeho zvláštní jméno...

„Narodil jsem se v Čechách v napůl sudetské rodině. Maminka byla Němka, příbuzní byli odsunuti po roce 1945, ale její tatínek měl klempířskou firmu v Karlových Varech a toho si tu nechali. Já jsem sám odešel do Německa až v roce 1986,“ sdělil v roce 2016 MF Dnes

Jágr? Kdo to je?

S Ivou se poprvé setkal v roce 1995. „Ivu jsem viděl poprvé před jednadvaceti lety na naší roubence, kam přijela se svým tatínkem, což byl můj kamarád. Dodneška si pamatuju, že měla bílé sportovní boty. Půjčila si koně a sama vyrazila na projížďku,“ zavzpomínal tehdy Georg.

Iva později chodila s Jaromírem Jágrem, což Georga nechávalo naprosto chladným. Netušil totiž, o koho jde. „Když Iva chodila s Jardou Jágrem, přijeli za mnou na chatu nějací známí a říkali: Víš, s kým žije Iva? S Jardou Jágrem! A já se ptal, kdo to je. V Německu totiž není hokej vůbec populární a já nevěděl nic,“ přiznal Jirasek.

Video
Video se připravuje ...

Kubelková má strach před StarDance: Bude to hodně bolet! Markéta Reinischová

Fotogalerie
84 fotografií