Hlavně proto, že je jinak k televizi velmi loajální. „Je profesionálka, chodí na vysílání včas, precizně připravená a takřka nedělá chyby,“ svěřil se zdroj z Primy. „Jakmile dostala nabídku do StarDance, rovnou šla za vedením Primy a o celé situaci je informovala,“ pokračoval. „Dostala povolení s tím, že její angažmá nesmí výrazně ovlivnit rozpis směn na moderování pořadu Showtime,“ uzavřel zdroj.

Drží palce

Jeho informace potvrdila i přímá nadřízená Kubelkové. „Iva zůstává moderátorkou Showtime na Primě. Účinkování v taneční soutěži jsme jí samozřejmě schválili a budeme jí držet palce,“ sdělila šéfeditorka společenské redakce Zuzana Brzáková. „Jsme rádi, že nás výrazná tvář pořadu Showtime bude reprezentovat ve veřejnoprávním vysílání,“ dodala. Dvanáctá řada StarDance začne v říjnu a skončí v prosinci.

Léčí si rameno

Kubelková si ale nejdřív musí před StarDance dát do pořádku rameno, které si nešťastně vykloubila letos v únoru. „Zatím rehabilituji. Ještě pořád ruku nezvednu nad hlavu a mám strach, že mě to bude limitovat. Budu se bát, aby mi rameno znovu nevypadlo. Snad ho dobře rozcvičím a posílím,“ řekla Iva deníku na tiskovce ke StarDance.

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap! Kateřina Štichová

Fotogalerie
51 fotografií