V úterý měla v Lucerně premiéru nová řada minisérie o životě Ivety Bartošové (†48). Chybět nemohli představitelé hlavních rolí – tedy Anna Fialová (27) alias Iveta Bartošová, Ondřej Gregor Brzobohatý (40) neboli Ladislav Štaidl(†75), seriálový Petr Sepeši (†25) Vojtěch Vodochodský (29), představitel Rudolfa Hrušínského nejmladšího (52) Oskar Hes (24) nebo Miroslav Hanuš (59) a Eliška Křenková (33) jakožto Ivetin tatínek a sestra. 

Rozjařená tanečnice

Nadšené hvězdy to spolu pořádně rozjely. Nepřehlédnutelná byla například maminka Oskara Hese tanečnice Marcela Karleszová. Ta si přímo v historické budově zapálila cigaretu a nejprve se svůdně vlnila před objektivy fotoaparátů, aby následně fotografům ukázala prostředníček. 

Klan Brzobohatých

Daniela Písařovicová (44) byla na Brzobohatého moc pyšná. Areál byl ale tak přeplněný lidmi, že si v jednu chvíli museli zavolat, aby se vůbec našli. A to přitom stáli asi tři metry od sebe. Naštěstí se nakonec zase shledali a Ondřej svou lásku přivítal nadšeným polibkem. S Písařovicovou a Brzobohatým si radostně připíjela i hercova sestra Rola. 

Spiklenecká setkání

Hlavní hvězda Fialová si střihla taneček s režisérem Michalem Samirem (38), Míša Tomešová (31) se zase držela starých známých. Tu poklábosila s Patricií Pagáčovou (34), o chvilku později zase s expřítelem Milanem Peroutkou (33). Ten později s Míšou Pecháčkovou (19) spiklenecky popíjel na schodech.

Felix Slováček (79) si zase cosi špital do ouška s Heidi Janků (60) a Saša Hemala (70) hrdě vystavoval krásnou manželku. Vojta (37) a Tatiana (44) Dykovi si s sebou na odchodu vezli jakýsi kufřík. Že by si snad sbalili občerstvení do zásoby? Ale žerty stranou, Vojta na akci vystupoval, a tak zřejmě potřeboval hodně věcí.

Video
Video se připravuje ...

Štaidl, mateřství, Gott a kariérní vrchol. Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru. 

Fotogalerie
142 fotografií