První část minisérie Iveta mapovala zpěvaččiny začátky a první krůčky ve světě hudby a také její vztah s její první láskou, zpěvákem Petrem Sepéšim (†25). Nyní se na platformu Voyo chystá pokračování, které bude ještě dramatičtější. Diváci tak budou moci sledovat zlatou éru zpěvačky Ivety Bartošové, kariérní propad, dramatický osobní život doprovázený první velkou bulvární aférou v Česku, vztah s Rudolfem Hrušínským nejml. (52), natáčení komedie Jaroslava Soukupa (76) Svatba upírů i mateřskou pauzu a comeback díky muzikálům.

Anna Fialová (27) se vrací v hlavní roli a nabídne pozoruhodný vhled do jejího života v letech 1990 až 1998. V devadesátých letech totiž nahrazuje řízky popcorn, přichází éra svobodného trhu, umělecké svobody, velkolepých muzikálů a porevoluční kinematografie. Ivetina sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, dostává velké role ve filmech a má muže, kterého všichni obdivují. Zdá se, že má všechno. Ale opak je pravdou – zoufale postrádá to, po čem touží v životě ze všeho nejvíc: ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu... 

Video
Video se připravuje ...

Štaidl, mateřství, Gott a kariérní vrchol. Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru. 

Druhá série Ivety přiblíží zlomové období devadesátých let a na Voyo se představí už v pátek 5. května. Tato série je lemována Ivetiným vztahem s o mnoho let starším Ladislavem Štaidlem (†75), jejím ženatý manažerem a posléze otcem jejího syna Artura (26). Významného hudebního skladatele opět ztvární Ondřej Brzobohatý (40). 

Kromě postav, s nimiž se diváci setkali už v první řadě, se zde objeví v roli slavného skladatele Karla Svobody (†68) Saša Rašilov (50), jeho ženu Vendulu, dnes Pizingerovou (51), si zahraje Karolína Vágnerová, Rudolfa Hrušínského nejml. pak Oskar Hes (24). Těšit se můžete i na zpěváka Ondřeje Rumla (41) jako Karla Gotta (†80).

Fotogalerie
89 fotografií